VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PIONEER SPH-DA360DAB avto radio

ID: 700410
380,99 €

ali od 10,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

2-Din SPH-DA360DAB vam omogoča povezavo z združljivim telefonom iPhone ali Android preko brezžične povezave za nadzor Apple CarPlay, Android Auto in Waze (prek Android Auto ali Apple CarPlay). Predvaja DAB / DAB + digitalni radio, avdio / video vsebine iz naprav USB.

 

2-Din SPH-DA360DAB vam omogoča povezavo z združljivim telefonom iPhone ali Android preko brezžične povezave za nadzor Apple CarPlay, Android Auto in Waze (prek Android Auto ali Apple CarPlay). Predvaja DAB / DAB + digitalni radio, avdio / video vsebine iz naprav USB.

Poleg tega ima ta avtomobilski AV-predvajalnik Bluetooth, ki omogoča predvajanje glasbe ali prostoročno telefoniranje prek brezžične povezave.

Nadgradite svojo glasbo z visokokakovostnimi zvočnimi funkcijami: 13-pasovni grafični EQ vam omogoča, da nastavitve zvoka prilagodite svojim željam.

Apple CarPlay
Apple CarPlay Je pametnejši, varnejši in zabavnejši način uporabe iPhona® v avtomobilu. Apple CarPlay uporabnikom iPhonov omogoča neverjetno intuitiven način za klicanje, uporabo zemljevidov, poslušanje glasbe in dostop do sporočil z eno samo besedo ali dotikom. Apple CarPlay zahteva iPhone 5 ali novejšo različico z najnovejšo različico sistema iOS.

Android Auto
Android Auto platformo Android razširi v avto na način, ki je namenjen vožnji, samodejno pa vam prinese koristne informacije in jih razvrsti v preproste kartice, ki se prikažejo ravno takrat, ko so potrebne. Zasnovan je tako, da ne moti pozornost, tako da lahko ostanete osredotočeni na pot naprej. Android Auto je združljiv s telefoni Android s sistemom Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim. Android Auto morda ni na voljo v vseh napravah in ni na voljo v vseh državah ali regijah.

DAB+
DAB+ Uživajte v udobju poslušanja svojih najljubših radijskih postaj v kristalno čisti digitalni kakovosti, zahvaljujoč vgrajenemu sprejemniku Digital Radio.

Bluetooth
Prostoročno telefoniranje s širokopasovnim govorom, brezžično pretakanje zvoka (A2DP) z iskanjem izvajalcev, albumov in pesmi, preprostim seznanjanjem in nadzorom zvoka (AVRCP), je brezžična tehnologija Bluetooth® poskrbela, da je življenje v vozilu varnejše in bolj priročno.

6.8 Kapacitivni zaslon na dotik
6,8-palčni kapacitivni popolnoma raven zaslon na dotik, ki omogoča zelo podrobne hitre in odzivne poteze z več dotiki, kot je povečava s pritiskom na prst ter krmiljenje s prstom in drsenjem na dosegu roke.

Mechafree
Mechafree izdelek je zasnovan za sodobne digitalne glasbene formate.

USB vhod
Povežite katero koli napravo s kablom USB, da napolnite napravo ali poslušate čist in jasen zvok.

Spotify
S programom Spotify preprosto povežite pametni telefon in udobno brskajte po svojih najljubših seznamih predvajanja, albumih, skladbah in izvajalcih s pomočjo kontrolnikov glavne enote.

Waze
Waze je družabna GPS aplikacija za vožnjo / navigacijo, ki ponuja zemljevid, promet v realnem času in različne druge informacije, do katerih lahko dostopate na velikem zaslonu multimedijskih naprav, združljivih s Pioneer.

FLAC
Uživajte v digitalnih zvočnih datotekah FLAC brez izgube v vozilu z izhodom za predvajanje v kakovosti CD-ja, brez pretvorbe.

Tehnične specifikacije:
- Maksimalna izhodna moč 50W x 4
- DAB sprejemnik (antena CA-AN-DAB.001 ni priložena)
- Bluetooth
- 3x predizhodi
- Kretnici Low in High

Brezžična povezava za Android Auto in Apple CarPlay

Predvaja
- MP3, WMA, WAV, FLAC in AAC avdio datoteke preko USB
- H.264, MKV, FLV, MPEG4, MPEG2 in TS video datoteke v Full HD

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Vrsta avtoradia
avtoradio MULTIMEDIA
USB priključek
da
Usb predvajanje
zvok, filmi
Radijski sprejemnik
da
Predvajanje medijev
USB
Maksimalna moč
50 W
Diagonala zaslona
17,3 cm (6,8")
DAB+ sprejemnik
da
Brezžična povezava
Bluetooth
Cached: Fri, 29 Mar 2024 02:22:52 GMT