VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PIXMA TS9050 BEL CANON

ID: 602304
264,99 €

ali od 12,95 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Multifunkcijska naprava Canon Pixma TS9050 bel.

 

Kompakten, izboljšan in vrhunsko zmogljiv
Z izjemno kakovostjo tiskanja in širokim naborom možnosti za povezavo. Serija PIXMA TS9050 združuje barvni tiskalnik, skener in fotokopirni stroj za fotografije z vsemi funkcijami z 12,6-centimetrskim (5-palčnim) zaslonom na dotik v elegantni in kompaktni zasnovi.


Elegantna in kompaktna oblika
Tiskalnik ima preoblikovano zasnovo, ki je 30 % manjša od predhodnih modelov. Enostavne in prefinjene linije so združene s teksturiranim ohišjem in kompaktno vodoravno obliko, ki odlično poživi vsak prostor. Tiskalniki serije PIXMA TS9050 so vrhunski tiskalniki, ki zagotavljajo čudovite fotografije.

Hiter in preprost za uporabo
Samodejni izhodni pladenj, sprednja plošča in dva podajalnika papirja omogočajo hitrejše in bolj ekonomično tiskanje. Velik 12,6-centimetrski zaslon na dotik zagotavlja enostaven dostop do številnih funkcij, od osnovne funkcije tiskanja in skeniranja do tiskanja fotografij s kartice SD.


Bodite ustvarjalni
Z ustvarjalnimi filtri za fotografije na zaslonu bodo vaše fotografije še bolj čudovite, za slike s kartice SD pa lahko hitro in enostavno uporabite filtre, ki so na voljo v družabnih omrežjih – vse to z uporabo zaslona na dotik tiskalnikov serije PIXMA TS9050. Pred tiskanjem lahko izvirno sliko tudi primerjate s filtrirano sliko, da se prepričate, da ste zadovoljni s končnim rezultatom.

Enostavna povezljivost
Enostavno tiskanje fotografij profesionalne kakovosti in besedilnih dokumentov iz poljubne naprave z brezžično in ethernetno povezavo ter sistemi Android, iOS, računom Google Cloud Print in Windows 10 Mobile. Program PIXMA Cloud Link zagotavlja tudi svobodo tiskanja in skeniranja v storitve v oblaku, naprave Android s tehnologijo NFC pa omogočajo skeniranje in tiskanje z enim dotikom. Skeniranje v oblak je na voljo le uporabnikom originalnih Canonovih črnil.
 
 

Tehnične podrobnosti
Tehnologija tiskanja
brizgalni
Optični čitalec
ne
Barvni izpis
da
Obojestransko tiskanje
da
Ločljivost optičnega čitalca (dpi)
9600x2400
Garancija v letih
1
Wi-Fi
da
Tip tiskalnika
brizgalni
Tip mfc naprave
brizgalna multifunkcijska naprava
Ločljivost tiskanja (dpi)
9600x2400
Vgrajen faks
ne
Cd/dvd tiskanje
da
Ločljivost skeniranja
4800x2400 DPI
Cached: Sat, 20 Apr 2024 11:49:15 GMT