Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreXbox igrePLANESCAPE TORMENT & ICEWIND DATE XB1

PLANESCAPE TORMENT & ICEWIND DATE XB1

ID: 640386
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

PLANESCAPE TORMENT & ICEWIND DALE (BEAMDOG COLLECTION) je RPG igra založnika Skybound, ki temljeni na Dungeons & Dragons tematik.

 

"Kaj lahko spremeni naravo človeka?"

Vi ste Nameless One,  lik zaznamovan z brazgotinami in pokrit s tetovažami, zbranimi skozi nešteto življenj - nobenega, se ne spominjate, a se zdaj vračajo in vas preganjajo. Prebudi vas Morte, lebdeča lobanja in varuh skrivnosti, da se podate na pustolovščino po umazanih ulicah Sigila skozi skrivnostne Outer Planes in celo v globine samega pekla. Kmalu boste ugotovili, da nekaterim usodam ni mogoče ubežati ... in nekateri spomini so večje breme, kot ga lahko prenese navaden smrtnik.

 

Zlo se skriva pod hrbtenico sveta. Potovanje globoko v Icewind Dale, ostro in neprizanesljivo ozemlje, ki ga naseljuje le najodpornejši narod. Bojujte se z zvitimi, besnimi zvermi, ki preživijo med zasneženimi vrhovi in se spopadite z zlom, ki načrtuje uničenje sveta. Prvotno izdano leta 2000, Icewind Dale je taktična izometrična igra Dungeons & Dragons, postavljena v legendarna Forgotten Realms.

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
RPG
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
Xbox One
Cached: Thu, 28 Mar 2024 20:32:20 GMT