Košarica

Košarica je prazna

1299,00 €
1104,15 € 1104,1500 EUR
ali
15x 73,61 €
Prihranek 194,85 € (15%)
Brezplačna poštnina
od 1.3 do 31.3.2018 oz. do prodaje zalog
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
Zav. za naključno škodo 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca.
Dodatna zaščita 5 let
Zaščita Plus za BT 5 let Za izdelke s proizvajalčevo garancijo do 4 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 ali 3 leta po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 5 let.
Dodatna zaščita 7 let
Za izdelke, ki imajo osnovno proizvajalčevo garancijo 5 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 leti po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 7 let.
Dostava
Dostava, vnos in odvoz
Svetujemo vam, da izberete storitev dostave, vnosa in odvoza, ki vam omogoča dostavo novega aparata v vaše stanovanje in dodaten brezplačen odvoz starega aparata.
Več o storitvi
K izdelku priporočamo:
Odklop in dem. starega aparata.
Vaš stari aparat odklopimo in odstranimo, da naredimo prostor za novega. Več o storitvi
Popravilo izreza v pultu
Popravilo izreza v pultu za kuhalno ploščo ali pomivalno korito. Več o storitvi
Izrez v pultu
Izrez v pultu za kuhalno ploščo ali pomivalno korito. Izrez v masivni pult je 20 % dražji. V kamen in nerjaveče jeklo izrez ni možen. Več o storitvi
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Indukcijska kuhalna plošča HK956970FB širine 90 cm, ki ima kar 6 kuhališč in možnost združevanje kuhališč v 3 večja, funkcijo Chef in 6x funkcijo booster za pojačanje moči delovanja.

Indukcijska kuhalna plošča MaxiSense®Plus za vrhunsko prilagodljivost.
Da bi postregli najokusnejše jedi, potrebujete pri kuhanju resnično prilagodljivost. Ta indukcijska kuhalna plošča MaxiSense®Plus zagotavlja inovativne rešitve in več možnosti za odlično ujemanje z vašim slogom in potrebami. Ne samo, da se področje kuhanja samodejno prilagodi velikosti posode, ne glede na to, kako velika ali majhna je, lahko na primer področja kuhanja tudi povežete.
 
Prehod z močnega na počasno vrenje s premikom posode
Z uporabo funkcije ProCook lahko ustvarite posebno področje kuhanja s predhodno določenimi temperaturami gretja. Tako lahko hitro preklopite z močnega na počasno vrenje brez ponovne nastavitve stopenj kuhanja.
 
Odlična prilagodljivost – uporabite poljubno velikost posode na kateremkoli mestu
6 kuhališč na tej kuhalni plošči lahko navpično združite in ustvarite do 3 izredno široka področja – poskrbite le, da bo dolga ali velika posoda pokrivala križce na dveh področjih. MaxiZone nadzorujete kot eno področje z enim izmed dveh upravljalnih polj DirekTouch. MaxiZones lahko uporabite celo za kuhanje z več posodami skupaj.

Ves prostor, ki ga potrebujete, da bi kuhali kot profesionalni kuharji
Izjemno velika, kar 90 cm široka površina plošče vam omogoča, da nanjo brez težav postavite več velikih ponev naenkrat. Šest področij kuhanja prekriva skoraj celotno površino plošče in vam tako daje kar največ prostora za kuhanje. Ne glede na to, kaj želite pripraviti, boste na plošči imeli dovolj prostora, da dosežete želene rezultate.

Natančne nastavitve s pritiskom s prstom
Natančnost in izbira pravih nastavitev sta pomembna elementa pri pripravi odličnega obroka. Ta kuhalna plošča vam omogoča, da ste kos nalogi. Sistem Direktouch vam zagotavlja neposreden dostop do upravljalnih področij kuhalne plošče in omogoča takojšnjo izbiro potrebne točne ravni s pritiskom s prstom.
 
Takojšnja, natančna in nadzorljiva toplota
Indukcijska tehnologija v trenutku segreje posodo – ne pa tudi same plošče. Poleg tega omogoča izredno natančno nastavitev moči. Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta kuhališča indukcijsko
Število kuhališč 5
Širina 88 CM
Višina 5 CM
Globina 49 CM
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.