Košarica

Košarica je prazna

749,90 €
637,42 € 637,4200 EUR
ali
15x 42,49 €
Prihranek 112,48 € (15%)
Brezplačna poštnina
od 1.3 do 31.3.2018 oz. do prodaje zalog
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
Zav. za naključno škodo 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca.
Dodatna zaščita 5 let
Zaščita Plus za BT 5 let Za izdelke s proizvajalčevo garancijo do 4 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 ali 3 leta po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 5 let.
Dodatna zaščita 7 let
Za izdelke, ki imajo osnovno proizvajalčevo garancijo 5 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 leti po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 7 let.
Dostava
Dostava, vnos in odvoz
Svetujemo vam, da izberete storitev dostave, vnosa in odvoza, ki vam omogoča dostavo novega aparata v vaše stanovanje in dodaten brezplačen odvoz starega aparata.
Več o storitvi
K izdelku priporočamo:
Odklop in dem. starega aparata.
Vaš stari aparat odklopimo in odstranimo, da naredimo prostor za novega. Več o storitvi
Popravilo izreza v pultu
Popravilo izreza v pultu za kuhalno ploščo ali pomivalno korito. Več o storitvi
Izrez v pultu
Izrez v pultu za kuhalno ploščo ali pomivalno korito. Izrez v masivni pult je 20 % dražji. V kamen in nerjaveče jeklo izrez ni možen. Več o storitvi
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Indukcjijska plošča IQ Cook IQ634USC zagotavlja popolnoma varno, energijsko optimirano in nadzorovano delovanje zahvaljujoč inovativni IQ senzorski tehnologiji.

IQ senzorska tehnologija
Indukcijsko kuhališče IQcook zagotavlja popolnoma varno, energijsko optimirano in nadzorovano delovanje zahvaljujoč inovativni IQ senzorski tehnologiji.

KAKO DELUJE?
Kuhališče ponuja 5 prednastavljenih načinov kuhanja in pečenja. Po izboru ustreznega, s preprostim dotikom aktivirate senzor, nameščen na pokrovki posode.
Delovanje IQ senzorjev, vgrajenih v kuhališču in na pokrivalki posode, ki vsak zase preverjata stanje v posodi, spremlja elektronika kuhališča. Inteligentna tehnologija zagotavlja samodejno delovanje in popolnoma odpravlja potrebo po neposrednem nadzoru nad kuhanjem. S prilagajanjem temperature kuhanja, IQcook kuhališče optimira tudi porabo energije, s čimer zagotavlja izdatne, kar do 40 % prihranke električne energije!
 
IQ senzorji so vgrajeni v vsako kuhalno cono kuhališča in tako omogočajo uporabo izjemne IQcook funkcije na vseh štirih kuhalnih conah hkrati. V kolikor med pripravljanjem jedi nehote na lonec položite napačno pokrivalko, IQ senzorska tehnologija zamenjavo zazna in vas obvesti z zvočnim signalom. Kuhanje se tako nemoteno nadaljuje.
 
Patentirana varnostna funkcija SmartSense preprečuje prekipevanje ali prismoditev, saj v primeru, da v posodi zmanjka tekočine, samodejno izklopi delovanje kuhališča.
 
Vrhunsko IQcook indukcijsko kuhališče lahko uporabljate tudi na klasičen način kot vsa ostala najzmogljivejša indukcijska kuhališča.
 
SuperBoost - super pospešek za super moč vašega kuhališča
SuperBoost je funkcija, ki takrat, ko to potrebujete, v trenutku in izjemno poveča moč vašega kuhališča. Ob njenem vklopu se namreč moč segrevanja poveča za več kot 40 % in da resničen pospešek vašemu kuhanju.
 
AllBoost - super moč povsod in hkrati
Vsa SuperPower kuhališča odlikuje možnost, da vklopite povečano moč delovanja (PowerBoost) kar na vseh kuhalnih conah naenkrat, na eni coni pa še dodatno funkcijo SuperBoost. To pomeni izjemno povečanje moči in ogromen prihranek časa.
 
PowerBoost za kuhanje s posebnim pospeškom
Funkcija pospešenega segrevanja, ki še dodatno poveča zmogljivost indukcijskega kuhališča.
 
ChildLock za varnost otrok
Funkcija ChildLock omogoča zaklepanje kuhališča. Zaklenjene nastavitve oz. zaklepanje pred kakršnimi koli nastavljanji varujejo otroke pred nenadnim delovanjem kuhališča, kuhališče pa pred neželenimi posegi.
 
Programska ura - Timer kuhališča
Pri jedeh, za katere iz izkušenj veste, kako dolgo se kuhajo, lahko na kuhališču enostavno nastavite čas priprave (odštevalnik do 99 minut). Po preteku se kuhališče samodejno izključi, na kar vas opozori
 
SliderTouch za drsno upravljanje z dotikom
Pri kuhališčih, opremljenih s SliderTouch sistemom, je upravljanje na dotik še enostavnejše. Z nežnim drsenjem prsta po upravljalni površini namreč nastavljate in nadzirate moč kuhalne cone na večstopenjski lestvici. Ob večji senzibilnosti ter odzivnosti kuhališča je z ergonomsko umeščenostjo upravljalnega dela zagotovljen popoln pregled in nadzor. Seveda je omogočeno tudi zaklepanje kuhališča, s čimer otrokom preprečimo nenadzirano uporabo.
 
Velikost in moč kuhališč:
- levo spredaj: premer 18,5 cm, moč 1,4/2 kW
- desno spredaj: premer 16,5 cm, moč 1,2/1,4 kW
- levo zadaj: premer 16,5 cm, moč 1,2/1,4 kW
- desno zadaj: premer 20,5 cm, moč 2/2,3 kW
 
Ostale lastnosti:
- Brušen rob kuhališča
- Tiho delovanje SuperSilent
- IQboil, kuhanje z veliko vode
- IQgrill pečenje (možnost nastavitve stopnje zapečenosti)
- IQpoach, poširanje živil
- IQpro, počasno kuhanje
- IQsteam, parno kuhanje
- Pokazatelj preostale toplote Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta kuhališča indukcijsko
Število kuhališč 4
Širina 60 CM
Višina 5,6 CM
Globina 51 CM
Barva črna
Garancija 5 let
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.