Išči

Polar Vantage M White S/M športna ura

ID: 615465
301,52 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 1 ponudba od 309.73 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Polar Vantage M White S/M športna ura

Izzovite svoje meje s Polar Vantage M, vsestransko tekaško in večšportno uro z GPS-om in novim naprednim merjenjem srčnega utripa na zapestju. Namenjena je vsem, ki radi postavljajo nove rekorde. Ta tanek in lahek vadbeni spremljevalec vam zagotavlja vse podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje svoje zmogljivosti.
Polar Vantage M je kombinacija najnovejše športne tehnologije in lahke oblike. Športno uro je z zamenljivimi paščki mogoče prilagoditi vsem videzom in priložnostim.
Vantage M beleži vašo dnevno aktivnost 24/7, šteje kalorije ter korake in vam preko Sleep Plus programa daje povratne informacije o kakovosti spanja. Opravite Polarjev test telesne pripravljenosti, ki vas spodbudi, da postanete telesno aktivni, sporoča vam ali telesno aktivnost ohranjate ali pa povečujete. Funkcija Stanje okrevanja vam pomaga najti popolno ravnovesje med počitkom in vadbo ter oceni, koliko obremenitve lahko prenesete med vadbo.

 

 

POLAR PRECISION PRIME

Polar Vantage M meri srčni utrip z zapestja s tehnologijo fuzije senzorjev Polar Precision Prime. Ta inovacija združuje optično merjenje z merjenjem ob stiku s kožo, da izloči vse gibalne artefakte, ki bi lahko motili signal srčnega utripa in prikazali nezanesljive odčitke. Zaradi tega natančno beleži utrip celo v najbolj zahtevnih pogojih in vadbah.

 

ENA URA, VEČ KOT 130 ŠPORTOV

Izbirajte med več kot 130 športi in s storitvijo Polar Flow dodajte svoje najljubše športne profile v Polar Vantage M. V športno uro lahko dodate do 20 športnih profilov in prilagodite posamezne nastavitve za vsakega izmed njih. Določite lahko na primer posamezna območja srčnega utripa, hitrosti ali moči in izberete, katere podatke želite videti med vadbo na prikazu ure. Uporaba ustreznega športnega profila vam hkrati pomaga ohranjati posodobljenost dnevnika vadb v storitvi Polar Flow. Poleg tega pa boste dobili tudi povratne informacije, vezane na določen šport.

 

OPTIMIZIRAJTE TRENING S TRAINING LOAD PRO

Ko vadite za določen cilj, morate vedeti, kako to obremeni vaše telo, da lahko najdete ravnovesje med različnimi vrstami vadbe in počitka. Polar Vantage M vam prikaže obremenitev telesa in kako to vpliva na vašo zmogljivost. Training Load Pro spremlja napor, ki ga vadba povzroča na vaš srčno-žilni sistem (srčna obremenitev), in tudi upošteva, kako utrujeno se počutite (subjektivna obremenitev). Če uporabljate ločen tekaški ali kolesarski merilnik moči, boste dobili tudi vrednost vadbene obremenitve na mišično-skeletni sistem (mišična obremenitev).

 

POPOLNA VADBENA PLATFORMA ZA ŠPORTNIKE, KI OBOŽUJEJO PODATKE

Polar Vantage M brezhibno deluje s storitvijo Polar Flow, spletnim oknom do vašega treninga, spanca in aktivnosti. S Polar Flow so vsi vaši podatki zlahka dostopni na enem mestu. Poleg tega lahko podatke sinhronizirate z drugimi spletnimi športnimi skupnostmi, kot sta Strava ali TrainingPeaks. 

Tehnične podrobnosti
Senzor srčnega utripa
da, na zapestju
GPS
da
Dodatne funkcije
poraba kalorij, razdalja, števec korakov
Kakovost spanja
da, avtomatsko zaznavanje, da
Ocena najvišjega vo2 max
da, da
Osebni rekord
da, da
Svetovalec za regeneracijo
da, da
Zaslon
barvni, barvni
Garancija v letih
2
Vodoodpornost
da
Vodoodporen
da
Izračun kalorij / srčni utrip
da
Snemanje sledi
da
Namen
multisport, plavanje, tek
Funkcija auto pause
da
Merilnik aktivnosti
razdalja, poraba kalorij, števec korakov
Način vadbe
napredna
Predvidevanje tekem
da
Cached: Tue, 23 Apr 2024 20:36:57 GMT