VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

POLAROID film SX-70 barvni enojno pak.

ID: 677161
18,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Film, narejen posebej za fotoaparate Polaroid SX-70. Barvni film SX-70 ima nižjo hitrost filma (ASA), kar vam omogoča fotografije z bogatejšo teksturo in lepšim izgledom. Pazite le, da vedno fotografirate z veliko naravne svetlobe. 8 fotografij v vsakem paketu. Prvi film, ki se razvije pred vašimi očmi. Ko je ta film izšel leta 1972, so ga opisali kot "čarovnijo". Samo pritisnite gumb za zapiranje in opazujte, kako se fotografija razvija - človeški stik ni potreben. Ni čudno, da jo še vedno uporabljajo umetniki, profesionalci in tisti, ki imajo radi retro stil fotografiranja.    Vsak paket filma vsebuje dovolj filma za 8 fotografij, ki se razvijejo v 15 minutah. Film uporablja najbolj napredne kemijske formule, ki v fotografijah omogočajo bogate barve in tone, ter kontraste.

 

Film, narejen posebej za fotoaparate Polaroid SX-70Barvni film SX-70 ima nižjo hitrost filma (ASA), kar vam omogoča fotografije z bogatejšo teksturo in lepšim izgledom. Pazite le, da vedno fotografirate z veliko naravne svetlobe. 8 fotografij v vsakem paketu. Prvi film, ki se razvije pred vašimi očmi. Ko je ta film izšel leta 1972, so ga opisali kot "čarovnijo". Samo pritisnite gumb za zapiranje in opazujte, kako se fotografija razvija - človeški stik ni potreben. Ni čudno, da jo še vedno uporabljajo umetniki, profesionalci in tisti, ki imajo radi retro stil fotografiranja. 

 


Vsak paket filma vsebuje dovolj filma za 8 fotografij, ki se razvijejo v 15 minutah. Film uporablja najbolj napredne kemijske formule, ki v fotografijah omogočajo bogate barve in tone, ter kontraste.

Format

Film

Deluje s

Fotoaparat (SX-70)

Dimenzije

107 x 88 mm

Dimenzije fotografije

79 x 79 mm

Količina

Za 8 fotografij

Čas razvijanja fotografije 10 do 15 minut
Pakiranje Enojno

Garancija

1 leto

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta foto dodatka
ostalo
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:27:20 GMT