VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

POLETJE '85 - DVD SL. POD.

ID: 694206
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

»Če vas smrt ne zanima, če nočete slišati o truplu, ki sem ga poznal še živega, če nočete vedeti, kaj se nama je zgodilo in kako je postalo truplo, potem raje kar takoj odnehajte.

 

»Če vas smrt ne zanima, če nočete slišati o truplu, ki sem ga poznal še živega, če nočete vedeti, kaj se nama je zgodilo in kako je postalo truplo, potem raje kar takoj odnehajte. To ni zgodba za vas.« Tako začenja svojo pripoved šestnajstletni Alex, medtem ko z lisicami na rokah čaka na zaslišanje. Vse se je začelo tistega usodnega dne, ko ga je na odprtem morju zajel vihar. Med valovi se je prikazala jadrnica in v Alexovo življenje je vstopil postavni, očarljivi in v vseh pogledih sanjski David Gorman …

Film Françoisa Ozona, postavljen na obalo Normandije sredi osemdesetih let, je grenko-sladka zgodba o prvi ljubezni, polna sonca, glasbe in prekipevajočih čustev. Nostalgična časovna kapsula, s katero se režiser vrača k svojim filmskim začetkom in knjigi, ki ga je zaznamovala kot najstnika. Uradni izbor zadnjega (odpovedanega) festivala v Cannesu.

Tehnične podrobnosti
Žanr
drama
Podnapisi
slovenski podnapisi
Število kosov v kompletu
1
Leto izdaje
2021
Cached: Fri, 19 Apr 2024 18:36:22 GMT