Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaHi-FiZvočnikiPOLK Monitor XT90 višinski modul

POLK Monitor XT90 višinski modul

ID: 694265
199,99 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

POLK Monitor XT 90

Dvignite svoj domači kino na nove višine. Višinski zvočnik Monitor XT90 izboljša filme in igre s 3D zvokom v Dolby Atmos/DTS:X.

 

IZKORISTI POPOLNO PREDNOST OD DOLBY ATMOS & DTS:X

Uživajte v popolni večdimenzionalni izkušnji vsebin Dolby Atmos, DTS:X in DTS Virtual:X.

Monitor XT90 je bil zasnovan tako, da v celoti izkoristi avdio kanale teh formatov višine in bo odbijal zvok z vašega stropa, da bi zvočnemu polju vašega domačega kina dodal pravo tretjo dimenzijo.

Ne glede na to, ali so nameščeni na steno, polico ali na izbrane zvočnike iz serije Monitor XT, višinski moduli XT90 zagotavljajo impresivno 3D zmogljivost, da filmi, glasba in video igre v Dolby Atmos in DTS: X zvenijo neverjetno. Namestitev je enostavna – zvočniki so zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo modelom Monitor XT20, XT60 in XT70, imajo pa tudi vgrajene reže za stensko montažo.

Ta model zvočnika bo deloval kot višinski modul, če je seznanjen s katerim koli AV sprejemnikom, ki zagotavlja vsaj 7 kanalov in podpira formate Dolby Atmos, DTS: X in DTS Virtual: X. Za zagotovitev največje združljivosti so zvočniki XT90 zasnovani za delo s 4-ohmskimi in 8-ohmskimi ojačevalniki in AV sprejemniki. Uporabite jih lahko tudi s starinskimi sprejemniki (starejši modeli), ki imajo DSP in izhode za ambientalne zvočnike.

Vsi modeli Monitor XT so zasnovani tako, da uživajo v čistem zvoku: njihovi pozlačeni konektorji zagotavljajo neposredno povezavo brez izgub in hrupa, trdne omarice iz MDF pa izolirajo zvok nizkotoncev in visokotoncev brez neželenih resonanc. Odstranljive, natančno nameščene rešetke zmanjšujejo vse zvočne motnje.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
5
Barva
črna
Frekvenčni razpon (Hz)
94-22.000
Frekvenčni razpon
94-22.000
Impedanca
4
Občutljivost (dB)
89
Vrsta zvočnika
satelit
Impedanca [Ω]
4
Občutljivost [dB]
89
Cached: Wed, 24 Apr 2024 20:12:27 GMT