Išči

POLTI Vaporetto Smart 100_T parni čistilnik

ID: 701940
229,99 €

ali od 11,24 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 3 ponudbe od 236.26 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vaporetto Smart 100_T je parni čistilec z neomejeno delovno avtonomijo popoln za vsakodnevno čiščenje. Pripravljen v samo 2 minutah, ima odstranljiv rezervoar za neomejeno polnjenje vode in je zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam popoln spremljevalec pri čiščenju. Posebna Vaporforce krtača doseže tudi najtežje dostopna mesta, za hitro in učinkovito čiščenje.

 

LASTNOSTI

VAPORFORCE KRTAČA

Posebna Vaporforce krtača s široko površino zagotavlja hitro in učinkovito čiščenje vseh površin; njena posebna oblika in gibljiv sklep vam omogočata, da dosežete tudi najtežje dostopna mesta. Krtača ima vgrajen tudi dozirnik, kar pomeni, da lahko dodate Frescovapor dišavo za prijeten vonj.

IDEALEN ZA RAZLIČNE POVRŠINE

Trdovratni madeži, vodni kamen, fuge med ploščicami in steklom ne bodo več problem, zahvaljujoč široki izbiri dodatkov, ki so priloženi Vaporetto Smart 100 T. Tako lahko izberete dodatek, ki najbolj ustreza vašim navadam pri čiščenju

RAZKUŽEVANJE S PARO

Para je najučinkovitejši in najbolj naraven način čiščenja in razkuževanja vašega doma; testi kažejo da Vaporetto SMART_100 T ubije in odstrani 99,99%* bacilov in bakterij, ki jih pogosto najdemo v domovih.

NEOMEJENO ČIŠČENJE

S praktičnim sistemom za polnjenje s snemljivim rezervoarjem, je možno Vaporetto možno z vodo napolniti kadar želite, brez čakanja, da se naprava ohladi in ponovno segreje.

HITRO SEGREVNJE: PRIPRAVLJEN V SAMO 2 MINUTAH

Zahvaljujoč kotlu z nerjavečega jekla je Vaporetto SMART 100_T pripravljen za uporabo v manj kot 2 minutah. Ko je naprava pripravljena za uporabo, se prižge kontrolna lučka.

NAMENJENO ALERGIKOM

Para ubije pršice in alergene na zelo učinkovit način, za bolj zdravo bivanje ljudi z alergijami. Naprava je potrjena s strani Britanske fundacije za alergije in ima prestižni BAF pečat.

LAHKO IN HITRO VZDRŽEVANJE

Čep je nameščen na strani naprave, kar garantira hiter dostop za čiščenje kotla. S tem garantiramo dolgo življenjsko dobo izdelka in preprečuje nastajanje vodnega kamna.

UČINKOVITO ČIŠČENJE TALNIH OBLOG IN PREPROG

Vaporetto Smart 100_T ima priložen poseben okvir, za lahkotno drsenje po talnih oblogah in preprogah. To vam omogoča, da tudi te površine očistite s paro in tako odstranite prah, neprijetne vonjave in umazanijo.

DODATKI VEDNO PRI ROKI

Vse dodatke, vključno z raztegljivo cevjo in Vaporforce krtačo, lahko pospravite v temu primeren predal. Tako boste imeli vedno vse na dosegu rok in po koncu čiščenja boste vedno lahko pospravili vse na svoje mesto.

 

VSEBINA PAKETA:

VAPORFORCE KRTAČA
Večja čistilna površina krtače omogoča hitrejše čiščenje in zahvaljujoč mnogokotni obliki lahko doseže vsak kotiček. Luknje, razporejene po celotni površini krtače, omogočajo temeljito globinsko čiščenje.

DODATEK ZA PREPROGE
Okvir se uporabi s krtačo, kar omogoča čiščenje talnih oblog in preprog.

PRALNA KRPA IZ MIKROVLAKEN
Krpa z mikrovlaken enostavno zbere in odstrani umazanijo, ki jo je stopila para. Hitro se jo pritrdi in odstrani zahvaljujoč zatiču.

MALA KRTAČA Z NASTAVKOM ZA ČIŠČENJE OKEN
Za uporabo na oblazinjenih površinah in vzmetnicah, skupaj z nogavičko. Gumijaste lopatice vam omogočajo bleščeča okna brez lis.

MALA OKROGLA KRTAČA Z NAJLONSKIMI ŠČETINAMI
Krtača je idealna za odstranjevanje umazanije z zelo ozkih površin, kot so kuhalne plošče, rolete, fuge, straniščne školjke itd. Idealna je tudi za občutljive površine.

KRTAČA ZA FUGE
Poseben dodatek za čiščenje fug in ploščic. Oblika in položaj ščetin dodaja abrazivno moč k moči pare, za odlične rezultate v zelo kratkem času.

VELIKA OKROGLA KRTAČA Z NAJLONSKIMI ŠČETINAMI
Idealna za odstranjevanje nabrane umazanije, krtača združuje abrazivno moč ščetin z močjo pare za globlje čiščenje. Idealna je tudi za občutljive površine.

PARNI KONCENTRATOR
Idealen za čiščenje kopalniške opreme, kadi, štedilnikov, hladilnikov in fug.

NOGAVIČKA
Nogavička za čiščenje umazanije, raztopljene s paro. Lahko jo uporabljate tudi na vzmetnicah in tkaninah.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta parnega čistilnika
parni
Cached: Thu, 25 Apr 2024 21:52:21 GMT