Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

5 kg v samo 40 cm. Popolna rešitev za manjše prostore! Manjše dimenzije pralnega stroja so rešitev za vse uporabnike aparata, ki si želijo majhen, neopazen pralni stroj, ki ne zasede veliko prostora in ravno tako nudi kvalitetno pranje.

Energijski razred
Vedno večji pozitiven odziv potrošnikov pri nakupu varčnih aparatov je opazen na celotnem slovenskem trgu, saj jih vodi ekološka ozaveščenost in zavedanje o vedno večji vrednosti električne energije. Nakup energijsko varčnega aparata se ne odraža samo v privarčevanem denarju, ampak tudi v zmanjšanju onesnaževanja zraka.
Pralni stroj Whirlpool AWE6616 spada med varčne aparate energijskega razreda A+ in kar za 10 % varčnejši od pralnih strojev energijskega razreda A.

Zmogljivost pranja
Pri odločanju za nakup je priporočljivo upoštevati velikost gospodinjstva in se na podlagi tega odločiti za nakup pralnega stroja z ustrezno zmogljivostjo pranja.
AWE 6616 ima zmogljivost 5 kg na eno pranje, kar zadošča za srednje velika in manjša gospodinjstva.

Število obratov in izbira ustreznega programa
Ustrezno pranje in ožemanje perila ima velik pomen pri ohranjanju prvotne strukture tkanine. Lep videz perila bo z izbiro prave stopnje ožemanja in ustreznega programa ter temperature ohranjen dlje časa. Pri pralnem stroju AWE je ožemanje nastavljivo do 1100 obratov na minuto. Kljub manjšim dimenzijam ima aparat na razpolago veliko število programov (11).

- Bombaž 40-60-95
- Sintetika 30-40-60
- Občutljivo 30-40
- Dnevno mešano 40
- Hitro pranje 30
- Volna, hladno pranje
- Ročno pranje 30-40
- Izpiranje in ožemanje
- Ožemanje
- Nežno ožemanje
- Črpanje vode

Super Eco program(Pri programih: Bombaž, Sintetika)
Super Eco program je eden izmed najučinkovitejših programov na trgu, ki so namenjeni varčevanju z energijo. Z redno uporabo tega programa lahko lahko privarčujete tudi do 40 % energije. Varčen postopek pranja poteka s kombinacijo zmanjšanja stopnje vrtljajev ožemanja in namakanja perila brez hitrega segrevanja vode.

Zamik vklopa
Čeprav na prvi pogled ta funkcija nima velikega pomena, se ob prvem pranju z zamikom izkaže za zelo koristno, saj z njeno pomočjo lahko nastavite pričetek pranja na čas, ki vam ustreza, kot npr. na čas, pred prihodom iz službe, ko perilo samo še obesite ali osušite ali na čas nižje tarife električne energije, ki ima v današnjem času vedno višjo vrednost.

Samočistilna črpalka
Pralni stroj je opremljen s samočistilno črpalko. Filter za tujke zadržuje predmete, kot so gumbi, kovanci, varnostne sponke ipd., ki so ostali med perilom. Z opozorilnim znakom pralni stroj opomni na čas, ko je potrebno črpalko očistiti.

Intenzivno izpiranje(Pri programih: Bombaž, Sintetika, Dnevno mešano, Hitro pranje)
Za učinkovitejše izpiranje se poveča količina vode. Program dodatnega izpiranja je zelo priporočljivo izbrati  za pranje otroškega perila. Ustreza tudi ljudem s kožnimi alergijami.

Gumb za izklop izpiranja
Perilo ostane v zadnji vodi za izpiranje, zadnji cikel ožemanja se ne izvede. Tako je perilo manj zmečkano in ima barve perila ne zbledijo.

Odpiranje vrat
Pred zagonom programa in na koncu programa lučka “Door open” zasveti, kar pomeni, da se pokrov lahko odpre. Dokler se program izvaja, je pokrov zaklenjen. Odpiranje pokrova pralnega stroja je zelo enostavno, saj zadošča že rahel dotik na gumb, da se vratca odprejo.
Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Zmogljivost pranja 5 KG
Energijski razred A+
Vrsta pralnega stroja polnjenje zgoraj
Učinek pranja A
Učinek ožemanja C
Hitrost ožemanja do 1100
Zamik vklopa da
Širina 40 CM
Višina 90 CM
Globina 60 CM
Barva bela
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.