VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Prenosni radio je naprava, ki je še posebej priljubljena med mladimi. Vendar so nad njim navdušeni tudi številni starejši uporabniki, saj ta ponuja številne možnosti.

 

BB7BK podjetja Blaupunkt je radijski sprejemnik s funkcijo digitalnega sintetizatorja s fazno sklenjeno zanko. To pomeni, da je zaradi funkcije za samodejno iskanje in hranjenje razpoložljivih radijskih postaj nastavitev radia zelo preprosta in hitra. Še ena prednost je, da lahko v pomnilnik svoje naprave shranite do 20 najljubših radijskih postaj.

 

BB7BK je naprava, ki bo zadostila vrsti glasbenih okusov, saj ima MP3/CD-predvajalnik in vhod USB za predvajanje glasbe. Preprosto vstavite disk ali ključek v bralnik in več ur uživajte ob svojih najljubših uspešnicah.

 

Velika prednost tega modela je, da lahko nanj s pomočjo 3,5-milimetrskega mini avdio vhoda povežemo zunanje avdio naprave, kot je MP3-predvajalnik ali prenosni računalnik.

 

Uporabniki imajo na voljo tudi izhod za slušalke, tako da celo glasna glasba ne bo motila aktivnosti drugih članov gospodinjstva.

 

Zaradi jasnega LCD-zaslona in preproste uporabe je prenosni radio BB7BK popolna izbira za vsakogar. Uporablja se lahko na primer kot predvajalnik avdio knjig, ki se ga lahko postavi ob otroško posteljo ali v sobo starih staršev. 

 

 

Prav tako se bo izkazal kot nepogrešljiv med poukom v razredu in zaradi napajanja z električno energijo in baterijami bo model BB7BK deloval dobro tudi na piknikih ali srečanjih s prijatelji v rolkarskem parku. 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Brezžična povezava
ne
Daljinski upravljalnik
ne
Funkcija za poudarek nizkih tonov
ne, ne
Internetni radio
ne
Kasetofon
ne
LCD zaslon
da
Line vhod
da, da
Maksimalna moč
2 x 1,2
RDS
ne
Rms moč
2
Teža
1,15 g
USB priključek
da
Vrsta sprejemnika
analogni, analogni
Globina [cm]
24
RMS moč [W]
2
Širina [cm]
23
Teža [g]
1150
Višina [cm]
11
DAB sprejemnik
ne
Rds
ne
Maksimalna moč
2X 1,2
Cached: Sat, 20 Apr 2024 01:41:11 GMT