Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaGlasbeni stolpi & radijski sprejemnikiKlasični radio sprejemnikPrenosni radio s polnilno baterijo, Bluetoothom, USB, TF, črne barve

Prenosni radio s polnilno baterijo, Bluetoothom, USB, TF, črne barve

ID: 20408309
38,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: megamiska
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosni radio s polnilno baterijo, Bluetoothom, USB, TF, črne barve

 

Prenosni radijski sprejemniki LTC so naprave, izdelane z največjo skrbnostjo, pri izdelavi katerih so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli. Posledično izdelek odlikujejo dolga življenjska doba, zanesljivost in zadovoljstvo uporabe, ki bo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

Veliko možnosti napajanja

Radio Sona ponuja kar 3 načine napajanja, ki zagotavljajo največjo udobnost uporabe. Zahvaljujoč tej rešitvi imate dostop do informacij v vsaki situaciji. Če ste v bližini električne vtičnice, lahko radio napajate s priloženim izmeničnim kablom ali prek enosmerne vtičnice 5 V. Če ste v kraju brez dostopa do električne energije, bo na pomoč priskočila možnost napajanja iz akumulatorja . 18650 baterija s kapaciteto 1200 mAh bo več ur napajala vaš radio.

Povezljivost Bluetooth

Sistem Bluetooth, ki se uporablja v napravi, omogoča brezžično povezavo z drugo napravo in neposredno predvajanje glasbe na radio. V samo nekaj trenutkih telefon povežete z radiem in okolico napolnite s svojo najljubšo melodijo.

Trije radijski pasovi

Sprejemnik, vgrajen v napravo, vam omogoča sprejemanje valov iz FM, AM in SW pasov. To pomeni podporo tradicionalnim radijskim postajam FM in kratkim valovom, za katere je značilno odlično širjenje. Zahvaljujoč tej funkcionalnosti ne boste poslušali samo tradicionalnih postaj, ki se predvajajo v vaši državi, temveč potencialno tudi oddaje z najbolj oddaljenih koncev sveta!

Podpora za zunanje naprave

Kaj pa, če ne želite poslušati radia in v telefonu nimate zanimivih pesmi? Vgrajena vtičnica USB-A, čitalnik kartic microSD in AUX vtičnica omogočajo žično povezavo zunanjih naprav in predvajanje glasbe neposredno iz naprav za množično shranjevanje.

Teleskopska antena

Vsak radio je tako učinkovit, kot je zmožen sprejemati radijske valove. LTC radio Sona je opremljen s teleskopsko anteno, ki bistveno poveča zmogljivosti naprave in zagotavlja odličen sprejem radijskih postaj. Nastavitev položaja antene vam omogoča, da jo nastavite v najugodnejšo smer, možnost zlaganja pa vam omogoča, da ohranite kompaktne dimenzije naprave.

Udoben ročaj

Radio Sona je naprava s preprostimi in modernimi linijami. Zložljiv ročaj, ki dopolnjuje zasnovo naprave, vam omogoča udobno prenašanje radia od kraja do kraja. Priročna velikost v kombinaciji s kompaktnim ohišjem naprave omogoča, da vas ta radio spremlja povsod - na sprehodu, na plaži ali na izletih v naravo.

Blagovna znamka: LTC
Napajanje: AC 230 V / 50 Hz
Enosmerni tok: 5V 800mA
Polnilna Li-ion 18650 baterija, 3,7 V, 1200 mAh
Podprte frekvence: FM: 88 - 108 MHz @ 10 dB
AM: 530 - 1600 KHz pri 86 dB
SW: 8,0 - 18,0 MHz pri 17 dB
Brezžična povezljivost: Bluetooth
Priključki: 1 x AC vtičnica, 1 x DC vtičnica, 1 x vtičnica USB-A
1 x čitalnik kartic microSD, 1 x AUX v
Natančna nastavitev: Da
Teleskopska antena: Da
Dolžina antene: 35 cm
Črna barva
Mere: 190 x 47 x 96 mm

Vključeno:

1 x radio
1 x 18650 baterija
1 x AC kabel

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Spominska mesta
1
RDS
ne
Internetni radio
ne
DAB sprejemnik
ne
Brezžična povezava
ne
Barva
črna
DAB+ sprejemnik
ne
Cached: Thu, 28 Mar 2024 09:02:05 GMT