Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Prodajalci ADRIA PROFIX d.o.o.
ADRIA PROFIX d.o.o.
ADRIA PROFIX d.o.o. (ADRIA PROFIX d.o.o.)
ADRIA PROFIX d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, 1290 Grosuplje, Slovenija, Matična št.: 8463719000, Davčna št.: SI16911954
Odpremlja iz države: Slovenija
O prodajalcu

Podjetje G-M&M TRGOVINA se ponaša z več kot 40 –letno zgodovino uspešnega trženja blagovnih znamk mednarodne korporacije Black&Decker, kasneje, po združitvi s Stanley-em, preimenovano v SBD (StanleyBlack&Decker) na področju Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije. V tem obdobju nenehne rasti in razvoja je podjetje vzpostavilo mrežo pogodbenih servisnih centrov na celotnem tržišču s hitrim odzivom in kvalitetnimi popravili ter oskrbo z rezervnimi deli. To je omogočilo utrditev pozicije blagovnih znamk: DeWalt, STANLEY in BLACK+DECKER na tržiščih, ki jih pokrivamo.

V letu 2019 smo razširili prodajni program s kvalitetnimi proizvodi renomiranega poljskega proizvajalca PROFIX na področje ročnega orodja in pribora linije PROLINE ter visokokvalitetne linije zaščitnih oblek in zaščitne opreme LAHTI. Ti dve blagovni znamki predstavljata novost na trgih G-M&M-a. Prepričani smo, da bo G-M&M s tako razširjeno ponudbo še bolje zadovoljeval svoje kupce v široko razvejani prodajni mreži na več kot 700 prodajnih mestih na celotnem tržišču.

Že v tem trenutku razmišljamo še o nadaljnji širitvi ponudbe iz bogate palete produktov PROFIX-a v naslednjih letih s ciljem postopnega prevzemanja položaja No.1 na vseh tržiščih, ki jih G-M&M TRGOVINA oskrbuje. Pri tem se bomo usmerili na razvoj in širitev servisne mreže in vseh poprodajnih aktivnosti. G-M&M TRGOVINA se ponaša z ekselentno marketinško podporo, atraktivnimi postavitvami in opremo prodajnih mest.

Vračila in reklamacije

Fizične osebe, ki sklenejo nakup na daljavo, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga odstopajo od nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev (skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot-1). Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (15dni), se šteje za sporočilo o odstopu od nakupa. V koliko kupec izdelek že začne uporabljati, pa si potem premisli, izgubi pravico do odstopa od nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

Naslov za vračilo: G-M&M, TRGOVINA d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, 1290 Grosuplje, Slovenija

Varstvo podatkov

Poslujemo v skladu z Zakonom o varstvu potrošnika (ZVPot), prav tako spoštuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) ter Uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Osebni podatki oddani ob naročilu so varovani za nedoločen čas (ime, priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka) in izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudbe, računov ter kontaktiranje preko telefona v primeru nedobavljivosti izdelkov ter sporočanja drugih informacij o tekočem nakupu). Kupec lahko svoje naročilo dobi na vpogled na naslednja 2 načina: - pisno pošlje prošnjo za vpogled v naročilo, njegovo naročilo mu posredujemo na elektronski naslov - pisno pošlje prošnjo za vpogled v naročilo, kopijo njegovega naročila mu posredujemo po klasični pošti.

Osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali prodani drugim osebam v marketinške namene.

Druge informacije

Naše podjetje v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje s priloženim originalnim računom. Na računu bo definiran strošek dobave. V kolikor kupec naroči blago, ki presega vrednost 40,00 EUR, je oproščen stroškov dostave. Spletna trgovina o odposlani pošiljki po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe. G-M&M TRGOVINA d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave artiklov, ki jih G-M&M TRGOVINA d.o.o. nima na zalogi v lastnem skladišču, razen v kolikor bi jo podjetje G-M&M TRGOVINA d.o.o. ali oseba, za katero je podjetje odgovorno, povzročilo namenoma ali iz malomarnosti.

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost