Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Top izdelki
Big Bang Prodajalci HALOorodje.si
HALOorodje.si
Haloorodje.si Spletna Prodaja Rok Groznik s.p. (HALOorodje.si)
Haloorodje.si Spletna Prodaja Rok Groznik s.p., Podturn pri Dolenjskih Toplicah 42, 8350 DOLENJSKE TOPLICE, Slovenija, Matična št.: 8101086000, Davčna št.: SI24513822
Odpremlja iz države: Slovenija
O prodajalcu
Pestra izbira orodja in pripomočkov za dom in vrt.
Vračila in reklamacije

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, nas morate o tem obvestiti v 14 dneh od dneva naročila in ga vrniti najkasneje v 30 dneh na naslov: Spletna Prodaja, Rok Groznik s.p. Na žago 32, 8351 Straža. Skupaj z odstopno izjavo in računom.

Šteje se, da ste pravočasno vrnili blago če izdelke prejmemo v 30 dneh od dneva obvestila o odstopu od pogodbe. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti obvezno priložena kopija računa in obrazec za odstop od pogodbe (ali izjava iz katere je to razvidno), da bomo lahko izvedli celoten postopek. V primeru odstopa od pogodbe, krijete vaše stroške vračila blaga.

Vračilo prejetih plačil

V kolikor ste naročeno blago že plačali, vam bomo vrnili vašo celotno kupnino, najkasneje v 14 dneh po vračilu kupljenega izdelka ter po prejetju ustrezne dokumentacije, enako velja za dobropis pravnih subjektov.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 30 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe.

Vračilo prejetih plačil bomo v tem primeru zadržali do prevzema vrnjenega blaga skupaj z ustrezno dokumentacijo.

Prejeta plačila vam bomo vrnili z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili ob nakupu. Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, prosimo kontaktirajte našo tehnično službo na email [email protected], kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni nepravilni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe oziroma ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga, reklamacij in vračil ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo pripravili za prevzem v PE Novo Mesto.

Varstvo podatkov

Pri podjetju Spletna Prodaja, Rok Groznik s.p. se zavedamo pomembnosti varstva osebnih podatkov, predvsem zato, ker jih uporabljamo za zagotavljanje ustreznejših storitev in informacij našim uporabnikom. Vsak osebni podatek nam pove malo več o tem, kaj naše uporabnike zanima in nam omogoči, da jih ne obremenjujemo z vsebinami, za katere predvidevamo, da si jih ne želijo. Po drugi strani pa vsak osebni podatek pomeni tudi tveganje – vsi dobro poznamo primere, ko so podjetja neprimerno ravnala z osebnimi podatki, jih posredovala drugim podjetjem, po nesreči razkrila ali izgubila itd. Uredba GDPR, ki jo je sprejela Evropska unija, narekuje visoke standarde, ki določajo, kako se vaši podatki zbirajo, hranijo, vam omogoča vpogled vanje in zahtevo za izbris ter še veliko več. V skladu z zakonodajo in našim zavedanjem pomembnosti tega področja smo pripravili pojasnila o varnosti vaših podatkov in pravicah, ki jih imate kot lastnik podatkov.

Druge informacije
Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil bomo pričeli v najkrajšem možnem času. Naročilo bo odpremljeno do logističnega centra. Vsi izdelki, ki bodo na zalogi v fazi obdelave naročila in priprave paketov, bodo dostavljeni najkasneje v 14 dneh. Velika večina paketov je načeloma dostavljena v 24 urah med delovniki.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost