Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače Brisače
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Prodajalci TomatShop
TomatShop
TOMAT storitve in inženiring d.o.o. (TomatShop)
TOMAT storitve in inženiring d.o.o., Pod Jelšami 11, 1218 Komenda, Slovenija, Matična št.: 1420747000, Davčna št.: SI71252975
Odpremlja iz države: Slovenija
O prodajalcu
Spletna trgovina s širokim izborom pustnih kostumov in dodatkov, šolskih potrebščin, igrač in izdelkov za nego telesa ter čiščenje doma.
Vračila in reklamacije

Pravica do odstopa nakupa in vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na kontaktni elektronski naslov [email protected], da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni treba navesti razloga. Edini strošek, ki ga ima potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe oz. nakupa. Prejeto blago mora potrošnik vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, izgubljeno ali pa se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vsi produkti, ki so bili poškodovani po dostavi in niso v originalni embalaži ne bodo zamenjani ali povrnjeni. V primeru, da ste prejeli poškodovan paket med transportom, ga takoj reklamirajte dostavljavcu in nas o tem obvestite na elektronski naslov [email protected] V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako ga prosimo pošljite na naslov Tomat d.o.o. Pod Jelšami, 1218 Komenda in nas o tem prav tako obvestite po elektronski pošti.

Vrnitev kupnine

V primeru, da vam izdelek ne ustreza ali je poškodovan, ga bomo z veseljem zamenjali za drug izdelek ali pa vam vrnemo denar. Denar vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 15 delovnih dni od prejema reklamacije. V primeru, da je izdelek poškodovan in je krivda naša vam vrnemo tudi stroške prevoza, če pa krivda ni naša pa vam vrnemo samo stroške izdelkov.

Varstvo podatkov

Politika varstva osebnih podatkov

Na naši spletni trgovini že vse od začetka spoštujemo vašo zasebnost ter varujemo vaše podatke. Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo. Spoštujemo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bomo storili vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost, saj se zavedamo občutljivost narave tega področja.

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost