VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PROJECT CARS GOTY ED XONE

ID: 587326
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Project CARS Game Of The Year Edition je ultimativna izbira za vse resne oboževalce dirkaških iger.

 


Poleg osnovne igre, ki od vsebine že tako poka po šivih, ta izdaja vsebuje tudi več kot 50 dodatnih avtomobilov, 4 nove proge in več kot 60 poslikav, ob vsem tem pa seveda ne gre zanemariti več kot 500 izboljšav, ki jih je igra pridobila po izidu. Da pa bo mera polna, je na voljo še nekaj ekskluzivnih posebnosti; celotna Nordschiefe proga Nurburgringa, ter Pagani Zonda Revolucion in Huayra BC.


Project CARS je nabolj avtentična, tehnološko napredna, napeta in najlepša dirkaška igra na tem planetu! Projekt finančno in razvijalsko podprt s strani ljubiteljev avtomobilizma prinaša ultimativno dirkaško izkušnjo.

Ustvarite dirkača, izberite iz ogromno različnih kategorij vam najljubšega motošporta in prestavite v višjo prestavo! Svojo spretnost nato preiskusite v spletnem večigralstvu in se dokažite v dirkaških vikendih, časovnih izzivih ali ostalih venomer novih dogodkih prirejenih s strani skupnosti.

Project CARS z največjim naborom dirkaških prog, prelomno tehnologijo sistema dan/noč, vremenskih vplivov, čudovitih grafik, neverjetnega detajla obnašanja ter nastavitve avtomobilov, in podporo za Project Morpheus in Oculus Rift, konkurenco pusti daleč zadaj.

Project CARS Game Of The Year Edition je ultimativna izbira za vse resne oboževalce dirkaških iger.

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
dirkaška
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
3+
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
Xbox One
Cached: Fri, 29 Mar 2024 09:59:49 GMT