VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralni pripomočkiPlayStation dodatkiPS4 DualShock 4 črn kontroler + igra Bloodborne

PS4 DualShock 4 črn kontroler + igra Bloodborne

ID: 678403
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

DUALSHOCK 4 brezžični krmilnik za PlayStation 4 v novi črni barvi omogoča popoln nadzor in interakcijo kakršne še niste doživeli. Poleg nadpovprečno natančnih dvojnih analognih palic in vgrajenih senzorjev gibanja vsebuje DUALSHOCK 4 tudi upravljanje na dotik ter inovativen gumb "SHARE"(DELI). 

V komletu dobite:

  • DUALSHOCK 4 brezžični krmilnik
  • Igra Bloodborne

 

Nova oblika
Prevzemite nadzor v še večjem udobju zahvaljujoč novemu dizajnu ter uživajte v povečani natančnosti med igro, ko jo omogočajo izboljšane analogne kontrolne palice in gumbi.

Gumb "SHARE"
Bi radi svoje uspehe delili s prijatelji na socialnih omrežjih z enim samim pritiskom na gumb? Potem je gumb "SHARE" kot nalašč za vas. Delite slike in posnetke iz svoje igre v le nekaj trenutkih! Prenašajte svojo igro v živo na Ustream ali pa z lahkoto posnemite, uredite in objavite posnetke na Facebooku.

Sledilna ploščica
Upravljajte, vodite ali rišite s pomočjo sledilne ploščice. Nahaja se na sprednji strani krmilnika in bo naredila vašo igro bolj svobodno.

Izboljšana vibracija
Ne le da boste videli in slišali vse do najmanjše podrobnosti, z novimi vibracijskimi motorji boste to lahko tudi občutil.

Svetlobna ploščica
Štiri barvne LED svetilke omogočajo preprosto identifikacijo igralcev in hiter dostop do uporabnih informacij, na primer, ko eden od igralcev utrpi večjo škodo. Svetlobna ploščica deluje interaktivno s PlayStation kamero.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za konzole
komplet dodatkov
Igralna platforma
PS4
Garancija v letih
1
USB priključek
da
Cached: Sat, 20 Apr 2024 07:50:57 GMT