VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pure Evoke Home CB

ID: 695575
449,99 €

ali od 11,98 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Glasbeni sistem za življenje
Informacije, zabava in različni glasbeni viri so bili lepo zapakirani v glasbeni sistem vse v enem. Ne glede na to, ali gre za vašo najljubšo radijsko oddajo ob zajtrku, seznam predvajanja Spotify v službi ali vaš najljubši CD zvečer, Evoke Home ponuja velik bife zvočnih virov za vsakega ljubitelja glasbe. Izbira pravega vira je enostavna s pomočjo preklopnega zaslona.

 

Glasbeni sistem za življenje
Informacije, zabava in različni glasbeni viri so bili lepo zapakirani v glasbeni sistem vse v enem. Ne glede na to, ali gre za vašo najljubšo radijsko oddajo ob zajtrku, seznam predvajanja Spotify v službi ali vaš najljubši CD zvečer, Evoke Home ponuja velik bife zvočnih virov za vsakega ljubitelja glasbe. Izbira pravega vira je enostavna s pomočjo preklopnega zaslona.

Okusi so različni, radijske postaje tudi
Evoke Home ni le zelo pameten v svojem formatu, ampak tudi pameten radio. Kot tak je Evoke Home pripravljen na kakršno koli kakovost sprejema, saj združuje tradicionalni analogni radio (FM), digitalni radio (DAB) in internetno povezljivost za še bolj zanesljivo in robustno izkušnjo poslušanja. Pametni radio ponuja več možnosti, močnejši radijski sprejem, pretakanje zvoka podcastov na zahtevo in možnost preprostega zagotavljanja, da bo naprava na tekočem s posodobitvami. V malo verjetnem primeru slabih FM/DAB+ signalov je Evoke Home pripravljen z več kot 85.000 internetnimi radijskimi postajami in podcasti z vsega sveta prek internetne povezave.

Povečaj glasnost glasbe
Kot sodoben glasbeni sistem za vso družino, Evoke Home ponuja tudi Spotify Connect, ki ga lahko izberete kot vir zvoka neposredno na enoti. Preprosto povežite svoj telefon, prenosnik ali tablico v isto omrežje Wi-Fi kot Evoke Spot, kliknite skladbo v aplikaciji, izberite Spot kot razpoložljivo napravo in začnite poslušati.

Poslušajte, kar želite, kadar želite
Tudi če želite uporabljati storitev pretakanja, ki ni Spotify Connect, vas Evoke Home pokrije. Preprosto izberite Bluetooth kot vir zvoka, če želite svojo najljubšo vsebino predvajati neposredno iz drugih virov za pretakanje.

CD-ji so za vedno
Za glasbene trenutke in spomine, ki še niso na voljo prek pretakanja, Evoke Home ponuja način uživanja v zmogljivem stereo in sodobnem zvoku. Opremljen s CD-pogonom, ki je enostaven za uporabo, Evoke Home prinaša albume in single, ki so bili po možnosti izdani le na CD-ju med letoma 1983 in 2003, nazaj v zasebno središče pozornosti. Ne glede na to, ali gre za priljubljene albume, ki niso na voljo na Spotifyju, ali CD z miksom za obletnico - CD je za vedno.

Enostaven za uporabo za vsakogar
Preklop na naslednjo skladbo ali celo shranjevanje nove priljubljene postaje deluje brez težav z premikom zapestja zahvaljujoč jasnemu delovanju. Najpomembnejše dnevne rutine so jasno in takoj vidne na površini Doma Evoke. Zahvaljujoč vgrajenemu daljinskemu upravljalniku lahko glasbeni sistem enostavno upravljate tudi s kavča ali jedilne mize.

Zložljiv zaslon na enoti ne zagotavlja le sodobnega videza, ampak skriva tudi napredne nastavitve menija. Za posebne priložnosti, kot je izbira avdio virov, nastavitev Bluetooth ali nastavitve izenačevalnika, preprosto obrnite zaslon in odkrijte intuitivno nadzorno ploščo.

Zagotavlja zvok, ki navdihuje
Z zmogljivim 100 W avdio izhodom bo Evoke Home zagotovo navdušil. Dva 20 mm visokotonca z mehko kupolo in dva 3,5-palčna nizkotonca zagotavljata visoko jasnost in globoke nizke tone, ne glede na to, ali poslušate prek Spotify Connect, Bluetooth, internetnega radia, DAB+, FM ali CD-ja.

Zasnovan za vsak bivalni prostor
Evoke Home pakira sodoben zvok v sodobno obliko z veliko pozornostjo do detajlov. Od nevsiljive oblike, zahvaljujoč zložljivemu zaslonu, do podrobnosti, kot je osvetljen nadzor glasnosti, ki zagotavlja povratno informacijo, ko je zaslon zaprt - glasbeni sistem vse v enem se brezhibno prilega vsaki notranjosti. Evoke je na sprednji strani prekrit z visokokakovostno volneno tkanino iz 90 % ekološko certificirane in reciklirane volne. Te tkanine ne izgledajo samo na vrhunskem sedežnem pohištvu, ampak so tudi prava nadgradnja običajnega videza glasbenega sistema. Evoke Home je na voljo v dveh udobnih barvah:

Coffee Black - topel rjav odtenek, ki vašemu domu doda sproščeno vzdušje z udobjem tople skodelice kave zjutraj.

Bombažna bela – umazano bela, ki dodaja čiste poudarke z lahkotnostjo svežega perila.

Standard Bluetooth: 4.2
Avdio vhodi: Bluetooth
Wifi kompatibilne pretočne vsebine: Spotify
Radijski sprejemnik: FM
DAB: Podprt (DAB/DAB+)
Spletni radio: Podprt
Možnost alarma: Da (2)
Snooze: DA
Barvni zaslon: DA
Izhodna moč: 100W
CD Predvajanje: DA

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Rms moč
100
Vrsta zvočne postaje
hišna
Vir napajanja
220V
Povezljivost zvočne postaje
Bluetooth
Daljinski upravljalnik
ne
Barva
bela
RMS moč [W]
100
Cached: Fri, 29 Mar 2024 06:51:45 GMT