VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoProjektorjiQUMI Q6 WT PROJEKTOR QUMI 6 - WHITE

QUMI Q6 WT PROJEKTOR QUMI 6 - WHITE

ID: 583617
638,99 €

ali od 17,01 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
QUMI 6, LED projektor, BELE barve

- Native WXGA resolution with high definition 720p compatibility
- Up to 800 ANSI lumens of brightness with a 30,000:1 contrast ratio
- Project a large and wide screen image up to 2.3m (90?) in diameter
- LED light source with up to 30,000 hours of operation
- Weighs just 475 grams and is 34mm thick
- Stream and project documents, photos, movies and other content with the integrated wireless system
- Wi-Fi connection enables wireless content sharing from Android and iOS devices.
- MHL device compatibility for streaming of video and audi

 

Vivitek Qumi Q6 je žepni DLP projektor z inovativno LED tehnologijo. Z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800), z neverjetnim kontrastnim razmerjem 30000 : 1 in s svetilnostjo 800 ANSI lumnov zagotavlja odlično projekcijo. Navdušil vas bo z diagonalo slike 270 cm, ki je zaradi visoke ločljivosti idealna za gledanje filmov ali igranje igric. Projektor deluje na osnovi DLP Pico čipa in s tehnologijo BrilliantColor? zagotavlja svetle in žive barve. Svetilno telo LED ima življenjsko dobo delovanja do 30000 ur brez upada kakovosti slike.
Qumi Q6 je 3D Ready projektor, z neverjetno DLP Link? 3D tehnologijo omogoča odlične 3D efekte, ki jih lahko zasledite v 3D filmih. Izjemen DLP čip vsebuje milijone mikroskopskih ogledalc, ki delujejo tako hitro, da lahko projicirajo eno sliko za vsako oko ter s tem naredijo vašo 3D izkušnjo še bolj realistično. Prav tako vključuje tudi Direct 3D via HDMI, ki omogoča predvajanje 3D vsebin iz 3D predvajalnikov, igričarskih konzol in računalnikov preko HDMI povezave. S 3D očali, 3D vsebino in primernim predvajalnikom se pripravite na osupljivo doživetje s tem izjemnim projektorjem.
Odlikuje ga tehnologija HD Ready za prikaz HD vsebin, vgrajen notranji spomin (4 GB), operacijski sistem Linux ter USB priklop, ki omogoča gledanje vsebin neposredno iz USB ključka.
Do vsebine iz USB ključka lahko preprosto dostopate s programom Qumi Document Viewer. Pregledovalnik dokumentov omogoča tudi predvajanje priljubljenih formatov kot so PowerPoint, Word, Excel in PDF brez računalnika. Za brskanje in premikanje po datotekah lahko uporabite kontrole na projektorju ali pa uporabite priložen priročen daljinski upravljalnik.
Qumi Q6 se ponaša tudi z dvema vgrajenima zvočnikoma, z izhodnim avdio priklopom za priklopitev zunanjega avdio sistema ter z osnovnim naborom vhodnih priključkov, med katerimi sta dva HDMI priključka. Drugi HDMI priključek ponuja tudi podporo za MHL (Mobile High-Definition Link) za povezavo s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom Android. Zaradi izjemno lahke in kompaktne zasnove je primeren za prenosno uporabo, prenašanje pa vam bo olajšala priložena priročna torba.
Poleg stilsko zasnovanega ohišja so tu še osvetljene tipke za kontrolo, ki vam bodo olajšale spremembo nastavitev v temi. Odslej boste lahko na preprost način delili svoje priljubljene slike ali video datoteke s prijatelji, saj Qumi Q6 omogoča več načinov povezljivosti (poveže se lahko s pametnimi telefoni, kamerami, prenosnimi računalniki, USB ključki in z microSD karticami).


Podprti formati datotek:
Dokumenti: Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel), Adobe PDF in Text (.txt)
Video: MPEG-4, H.264, DivX, WMV
Slike: JPEG, PNG, BMP, GIF
Avdio: MP3, WAV
Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
1280x800
Svetilnost [lm]
800
Kontrast
30000:1
Barva
bela
Daljinski upravljalnik
da
Globina [cm]
10.2
Širina [cm]
16.5
Višina [cm]
3.4
Garancija v letih
3
Življenjska doba žarnice [h]
30000
Ločljivost zaslona.
1280x800
Tehnologija projekcije
LED
Format zaslona
16:10
Svetilnost projektorja (ansi lumni)
800
Ostrenje
avtomatsko in ročno
Vgrajen zvočnik
da
Hdmi izhod
1
Cached: Sat, 20 Apr 2024 03:19:54 GMT