Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Matična plošča GIGABYTE GA-Z270-Gaming 5 je vrhunska gaming plošča za procesorje Intel šeste in sedme generacije s podnožjem LGA1151. Ponuja podporo za 4 module DDR4, vgradnjo M. 2 SSDja, odličen zvočni čip, najnovejši USB standard USB 3.1, nastavljanje osvetlitve, Killer LAN mrežno kartico, ojačane reže za vgradnjo težke grafične kartice, inteligenten nadzor nad ventilatorji.... RGB Fusion. Nastavite barve v vašem stilu Aorus 200 serija osnovnih plošč ponuja najbolj napreden LED sistem z več

Matična plošča GIGABYTE GA-Z270-Gaming 5 je vrhunska gaming plošča za procesorje Intel šeste in sedme generacije s podnožjem LGA1151. Ponuja podporo za 4 module DDR4, vgradnjo M. 2 SSDja, odličen zvočni čip, najnovejši USB standard USB 3.1, nastavljanje osvetlitve, Killer LAN mrežno kartico, ojačane reže za vgradnjo težke grafične kartice, inteligenten nadzor nad ventilatorji....

RGB Fusion. Nastavite barve v vašem stilu
Aorus 200 serija osnovnih plošč ponuja najbolj napreden LED sistem z več nastavljivosti in z intuitivnim programom za nadzor. 16,7 milijona različnih barvnih odtenkov lahko nastavljate v 3 programabilnih sekcijah, izbirate med 7 različnimi efekti (utripanje, v ritmu glasbe, statična osvetlitev, kroženje barv...)...
Podpira tudi dodajanje RGBW trakov z osvetlitvijo.
RGB Fusion v naprednem načinu omogoča ustvarjanje različnih konfiguracij, sinhronizacijo z glasbo, z GIGABYTE grafično kartico ali celo prikaz temperature procesorja.

Smart Fan 5 zagotavlja uporabniku, da bo računalnik deloval kot je potrebno in ostal hladen. Omogoča povezavo različnih konektorjev da pomenijo različne termalne senzorje na različnih lokacijah na ploš či. Še več, s Smart Fan 5 se dodaja več hibridnih konektorjev, ki podpirajo tako PWM in napetostni način, tako da je plošča bolj prijazna vodnemu hlajenju. S Smart Fan 5 programsko opremo lahko ustvarjate profile hitrosti vrtenja z intuitivnim grafom v navezi s temperaturo.

Pri igranju iger je zvok izredno pomembna komponenta in zato ima GIGABYTE Gaming Ultra matična plošča vgrajen odličen zvočni čip ALC1220 s 120dB SNR in Creative X-Fi MB5 programsko opremo za kristalno čist zvok in funkcijami, kot je Smart Headphone Amp, 104 dB SNR snemanje in strojno dekoodiranje DSD128, da lahko iz računalnika dobite najboljši zvok. 
Smart Headphone Amp samodejno zaznava impedanco vaših slušalk in uporabi optimalne nastavitve in tako preprečuje nizko glasnost in popačenja. Zvočni del uporablja kvalitetne japonske kondenzatorje in tudi napajalni del je z ločen od ostalega vezja. Meja je označena z LED osvetlitvijo, ki še doda k atraktivnemu videzu vašega rač unalnika. Na voljo je tudi USB DAC-UP 2, ki ponuja USB priključek, ki slušalkam ponuja čisto in izolirano moč za čistejši zvok.

Plošča je opremljena s kar tremi NVMe PCIe Gen3 x4 110mm M.2 (Up to 32 Gb/s), ki uporabniku omogoča PCI-Express povezavo za SSD naprave in celo vezavo v RAID 0. Ponuja do 32 Gb/s hitrosti prenosa podatkov in tako občutno hitrejše delovanje v primerjavi s trenutnimi mSATA in celo SATA 3 napravami. Tu so tudi U.2 priključki in konverter.

Killer E2500 je hiter in prilagodljiv gigabitni Ethernet kontroler, ki ponuja boljše spletno igranje in multimedijo v primerjavi s standardnimi rešitvami.

USB 3.1 Gen 2 prinaša neverjetne 10 Gb/s hitrosti prenosov, 2x hitreje kot prejšnja generacija in je obenem kompatibilen s prejšnjimi različicami USB. USB Type-C predstavlja prihodnost povezav z obrnnljivim dizajnom in visokimi USB 3.1 Gen 2 hitrostmi.

Turbo B-Clock čip v AORUS 200 seriji matičnih plošč omogoča navijalcem spreminjanje BLK frekvence in natanjšnejše nastavljanje z manj omejitvami.

Diagnostične LED lučke vam pomagajo, da s pogledom najdete, kje je prišlo do napake (procesor, ram, grafična kartica, trdi disk).

Ojačane PCIe reže in ojačan zaklep omogočajo vgradnjo težjih grafičnih kartic brez skrbi, da bi se reža in s tem plošča zlomili.

GIGABYTE App center z Easy Tune in Cloud Station™. EasyTune omogoča natančno nastavljanje sistemskih nastavitev v Windows okolju. Cloud Station™ je sestavljen iz več unikatnih GIGABYTE aplikacij, ki omogočajo vašemu pametnemu telefonu ali tabličnemu rač unalniku da komunicirajo, delijo podatke ali nadzorujejo nameizje osebnega računalnika preko brezžične povezave. Patentirana DualBIOS UEFI zaščita šč iti ključni del matič ne plošče. Vključuje glavni in "rezervni" BIOS in tako ščiti matično ploščo pred virusi in strojnimi napakami.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Ni podatka o karektaristikah
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

E-kupon ''bang-3'' za 3% popusta pri spletnem nakupu.Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.