Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Želite osvoboditi svoje najljubše skladbe s prenosnega glasbenega predvajalnika in jih poslušati v vsej njihovi veličini? S Philipsovim prenosnim radiem s CD-predvajalnikom in neposredno povezavo USB je to mogoče.

Dynamic Bass Boost
Dynamic Bass Boost zagotavlja optimalen užitek pri poslušanju, saj poudarja nizke tone glasbe prek celotnega razpona glasnosti - od nizke do visoke – s pritiskom na gumb! Najnižje frekvence nizkih tonov se, kadar je glasnost nastavljena na najnižjo, ponavadi porazgubijo. Da se to ne zgodi, lahko vklopite Dynamic Bass Boost in uživate v enakomernem zvoku tudi ob znižani glasnosti.

Direktni USB
Z načinom neposredne povezave USB lahko enostavno izberete glasbo na napravi USB in predvajate vso vsebino. Preprosto vklopite svojo napravo USB in predvajajte glasbo ali izvozite vsebino iz naprave.

MP3 Link
Povezljivost MP3 Link omogoča neposredno predvajanje vsebine MP3 iz prenosnih predvajalnikov predstavnosti. Povezljivost MP3 Link prinaša doživetje priljubljene glasbe v vrhunski kakovosti zvoka, ki jo zagotavlja morate prenosni predvajalnik MP3 le priključiti na zvočni sistem.

Priročen daljinski upravljalnik
Priročen daljinski upravljalnik se prikladno prilega vašim prstom in omogoča, da se sprostite v naslanjaču.

Podpora oznak ID3
Predvajalniki s podporo oznak ID3 imajo LCD zaslon, ki prikaže tekst za branje z imenom izvajalca in naslovom trenutno predvajane skladbe, kar omogoča preprosto prepoznavanje skladb na predvajalniku. Prikažejo tako številske kot tekstovne 
informacije v formatu, ki je preprost za branje, tako da si lahko priročno ogledate ime izvajalca in naslov skladbe. Predvajalniki s podporo oznak ID3 omogočajo, da hitro in preprosto prepoznate ter prebrskate veliko število datotek na MP3-CD ali WMA-CD plošči.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

USB priključek da
Vrsta sprejemnika digital
Predvajanje formatov MP3,WMA
Kasetofon ne
RDS ne
Maksimalna moč 5 W
LCD zaslon da
Daljinski upravljalnik da
Barva črna-rdeča
Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.