VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
59,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 17.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 5 ponudb od 59.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Huawei Band 8 zelena

 

Band 8 je najnovejša različica pametne zapestnice, ki jo je razvil Huawei, vodilno podjetje na področju elektronike in telekomunikacij. Ta inovativna naprava je zasnovana za sledenje vašemu življenjskemu slogu in vam pomaga doseči svoje zdravstvene cilje. Z naprednimi funkcijami in elegantnim dizajnom je Band 8 odličen spremljevalec za vaše vsakodnevne aktivnosti.

Ena izmed glavnih značilnosti Band-a 8 je njegov natančen senzor srčnega utripa, ki v realnem času spremlja vaš srčni utrip. S tem lahko bolje nadzirate svoje srčno zdravje in spremljate spremembe med različnimi aktivnostmi. Poleg tega ima Band 8 tudi senzor za nasičenost kisika v krvi (SpO2), ki meri raven kisika v vaši krvi. To vam omogoča, da spremljate svoje dihalno zdravje in prilagajate svoje aktivnosti glede na rezultate.

Pametna zapestnica je opremljena z velikim barvnim zaslonom na dotik, ki omogoča enostavno navigacijo po menijih in prikaz različnih podatkov. Zaslon je svetel in jasen, kar omogoča preprosto branje tudi na sončni svetlobi. Band 8 vam omogoča tudi, da prejemate obvestila o klicih, sporočilih in aplikacijah iz svojega pametnega telefona, kar vam omogoča, da ostanete povezani tudi med vadbo ali drugimi dejavnostmi.

Zapestnica ima vgrajeno funkcijo spremljanja spanja, ki analizira vaš vzorec spanja in vam zagotavlja podatke o kakovosti spanja. S tem lahko prilagajate svoje spalne navade in izboljšate svoje spanje za boljše počutje čez dan. Poleg tega vam Band 8 omogoča tudi spremljanje korakov, razdalje, porabljenih kalorij in drugih dejavnikov aktivnosti, kar vam pomaga doseči svoje telesne cilje.

Za napajanje uporablja Band 8 vgrajeno litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije. Z eno polnitvijo lahko Band 8 deluje več dni, kar vam omogoča neprekinjeno spremljanje vašega zdravja in aktivnosti.

Na splošno je Band 8 pametna zapestnica, ki vam omogoča, da spremljate svoje zdravje in aktivnosti na praktičen in eleganten način. Z naprednimi funkcijami, kot so spremljanje
srčnega utripa, SpO2 in spanja, ter povezljivostjo s pametnim telefonom je Band 8 odličen sopotnik za vsakogar, ki si prizadeva za zdrav in aktiven življenjski slog.


Lastnosti:
Mere:43.45 × 24.54 × 8.99 mm
Teža: 14g - brez pašcka
Zaslon: 1.47 inch AMOLED, 194 × 368 pixels, PPI 282
Senzor za srcni utrip: da
Certifikat: 5 ATM
Povezljivost: 2.4 GHz, BT 5.0, and BLE
Cas delovanja: do 14 dni
Tehnične podrobnosti
Vodoodpornost
da
Barva
zelena
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:33:50 GMT