Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasKrtače na vroč zrakREMINGTON AS9880 PROluxe You zračni oblikovalec

REMINGTON AS9880 PROluxe You zračni oblikovalec

ID: 20395291
-25% s kodo UAU
120,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 19.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 19.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

AS9880 PROluxe You zračni AS9880 PROluxe You zračni oblikovalec

PROluxe You™ Adaptive zračni oblikovalec ima inteligentno tehnologijo StyleAdapt™, ki prilagodi temperaturo zraka, medtem ko ga uporabljate, tako da vedno najde pravo jakost toplote za vaše lase. Na voljo so trije nastavki za oblikovanje, s katerimi lahko ustvarite različne stile sušenja.

 

AS9880 PROluxe You zračni AS9880 PROluxe You zračni oblikovalec

Vaši lasje so edinstveni, tako edinstveni morajo biti tudi vaši pripomočki za oblikovanje. Zato je PROluxe You™ Adaptive zračni oblikovalec namenjen prav vam. Njegova inteligentna tehnologija StyleAdapt™ se uči, prilagaja in personalizira toploto glede na potrebe vaših las pri oblikovanju - tako lahko dosežete celodnevne rezultate* salonske kakovosti, ki so prilagojeni vam. Ker suši in oblikuje v enem, vam ni treba imeti ločene krtače ali po sušenju podvojiti število orodij za oblikovanje - s čimer prihranite čas. S tremi nastavki lahko ustvarite različne stile sušenja, ter lasem dodate volumen, dvig korenin, gibanje ali mehke kodre.

 

Inteligentna tehnologija StyleAdapt™

Lasje vsakega posameznika so edinstveni, vendar je vsem skupna želja po volumnu, čvrstost in poskočnosti, ki bodo trajali ves dan. Pri oblikovanju je težko ugotoviti, katera je najboljša nastavitev temperature ali tehnika za oblikovanje vašega videza, saj tisto, kar deluje pri nekom drugem, ne deluje vedno pri vas. Prilagodljivi oblikovalec PROluxe You™ Adaptive ima inteligentno tehnologijo StyleAdapt™, ki se uči o vaših laseh in prilagodi toploto vašim edinstvenim potrebam po oblikovanju. Ne glede na to, ali želite doseči večji volumen kot kdaj koli prej, dvigniti lase pri koreninah ali oblikovati konice z brezskrbnimi potegi, lahko dosežete celodnevne trajne* rezultate z bolj zdravim oblikovanjem**, zaradi katerega so vaši lasje do 2-krat močnejši**.

 

Kako se tehnologija Intelligent StyleAdapt™ razlikuje od standardnega zračnega oblikovalca?

Standardne naprave AirStylers: Pri sušenju las temperatura zraka niha glede na vrsto različnih dejavnikov, vključno s hitrostjo zraka in tehniko. Zaradi tega je temperatura neenakomerna, zato ne daje najboljših rezultatov oblikovanja.

Inteligentna tehnologija StyleAdapt™: V realnem času odčitava temperaturo vaših las in prilagodi moč toplote, da ohrani enako temperaturo las med celotnim oblikovanjem. To omogoča najboljše rezultate ne glede na spremenljive dejavnike.

 

Napredna prevleka iz diamantne keramike

Z oblikovalnikom PROluxe You™ Adaptive dosežete neverjeten volumen, čvrstost in poskočnost las. Njegova napredna diamantno-keramična prevleka ima 10x več keramike^ in je napolnjena z diamantnimi delci, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote in 5x bolj gladko drsenje^ po laseh.

 

- Inteligentna tehnologija StyleAdapt™
- se uči, prilagaja in personalizira toploto
- LED indikator StyleAdapt™
- Napredna diamantna keramična prevleka
- 3x pripomočki za oblikovanje
  - Ovalna krtača s kombiniranimi ščetinami
  - Okrogla krtača s kombiniranimi ščetinami
  - Nastavek za dvig las pri korenu
- Zmogljiv 1000 W ročaj
- Ionsko regeneriranje
- Ročni način - 3 nastavitve toplote/hitrosti 
- Zaslon LED
- Funkcija spomina s stikalom za vklop/izklop
- Hladna konica
- Hladen sunek
- Vrtljivi kabel dolžine 3 m kot iz frizerskega salona
- Zanka za obešanje 
- 5+1 leto garancije*

 

*V laboratorijskih poskusih je bilo dokazano, da slog zdrži 24 ur 
**Način StyleAdapt v primerjavi z oblikovanjem s standardnim Remingtonovim sušilnikom in oblikovalnikom. Rezultati se lahko razlikujejo glede na tip las.
***2x/s x 15 minut oblikovanja
^V primerjavi s standardno keramično prevleko
****Dodatna 1-letna garancija ob registraciji izdelka do 28 dni po nakupu na spletni strani https://remington-europe.com/ 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
5
Premaz plošče
keramika, keramika
Vrsta oblikovalnika las
krtača na vroči zrak
Moč [W]
1000
Cached: Thu, 18 Apr 2024 10:01:40 GMT