VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasREMINGTON CI83V6 Keratin kodralnik las

REMINGTON CI83V6 Keratin kodralnik las

ID: 603948
-25% s kodo VIKEND
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Keratin Protect 19 - 28 mm kodralna palica CI83V6. Kodrasti lasje so spet v modi! Od čvrstih kodrov vse do valovitih las, čas je, da sprejmete volumen, čvrstost in obliko.

 



 



Poskočni in zdravi kodri


Keratin Protect kodralna palica je nov, inovativen pripomoček za urejanje, posebej zasnovan za eksperimentiranje vaše pričeske in za ustvarjanje močnih, poskočnih in zdravih kodrov.


Z napredno stožčasto cevjo prepojeno s keratinom in mandljevim oljem, lahko vaši kodri dobijo tretma nežnosti in nege med eksperimentiranjem in oblikovanjem, ter si z lahkoto povrnejo zdrav poskok in sijaj.


Keratin Protect kodralna palica v modni temno sivi in rožnato zlati barvi s pomočjo 19-25 mm palice za oblikovanje ustvari veličastne kodre in zavidljive valovite lase. Kodralna palica je posebej oblikovana, da lahko oblikuje las od korenin do konic, ter ima izboljšano tehnologijo prijema, ki lasem prepreči, da zdrsnejo vzdolž cevi, za brezskrbno pričesko.




 




Oblikujte pri zdravi temperaturi


5 temperaturnih nastavitev kodralne palice z do 210°C vam dopušča urejanje unikatne pričeske po vaši meri. Keratin Protect kodralnik z nastavitvijo PRO+ nežno oblikuje lase pri nižji temperaturi, s tem dopušča bolj zdrav izgled tudi pri bolj občutljivih tipih las in zmanjša poškodbe las, medtem ko vseeno dovoljuje eksperimentiranje z vašim videzom.





 



Poskočni in zdravi kodri


Cev prevlečena z napredno keramiko, prepojeno s keratinom in mandljevim oljem prenaša sestavine na vaše lase med urejanjem, s tem ustvari poskočne in zdrave kodre.



 





Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
5
Nastavitev temperature
5, 5
Vrsta oblikovalnika las
kodralnik las
Moč [W]
220
Vrsta. (s)
kodralnik las
Segrevanje do
210
Cached: Fri, 29 Mar 2024 11:19:29 GMT