Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaMoška negaBrivnikiREMINGTON Style Series R5000 rotacijski brivnik

REMINGTON Style Series R5000 rotacijski brivnik

ID: 640403
92,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 21.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 19.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Remington Style Series R5000 rotacijski brivnik

Čas je da 'Postanete vi na svoj način' s Style Series R5, ki vam daje maksimalen stik in popolno udobje. Pomaga vam izgledati in se počutiti resnično gladke, ta brivnik je vaš odgovor na gladko obrit videz. 

 

 

Dvosmerna rezila vam omogočajo maksimalno prekrivnost med britjem, saj pobrijete več dlak v eni potezi. Protimikrobna obroba glave nudi dodatno zaščito kože in vam zagotavlja bolj gladko, bolj nežno britje. Bodite prijazni do vaših kontur na obrazu med britjem s Style Series R5, ki ima upogljiva rezila in izboljšan TPE vrtljiv vrat. Zaradi njegovega ergonomičnega dizajna se popolno prilega vaši roki, tako da lahko držite vaš brivnik v različnih položajih in še vedno uživate v udobnem britju. Če se počutite najboljše s kratko, urejeno brado, boste vzljubili nastavek za 3- dnevno brado pri Style Series R5. Enostavno pritrdite nastavek na glavo vašega brivnika in uživajte v brezskrbnem prirezovanju do popolne dolžine, ki vam zagotavlja željen videz neobrite brade. Style Series R5 ima izboljšan prikazovalni prirezovalnik s ComfortTrim rezili za popolno udobje med britjem. Ne glede na to ali ustvarjate definirane linije okoli brade, prirezujete posamezne dlake ali urejate vaše zalizce, Style Series R5 bo poskrbel za vse. Za katerikoli stil se odločite so ComfortTrim rezila zasnovana, da so nežna do vaše kože, tako da boste med britjem izgledali in se tudi počutili dobro. Uživajte v popolni svobodi urejanja z brezžičnim Style Series in ustvarite vaš videz doma ali na poti. S 50 minutami delovanja boste vedno imeli dovolj časa, da dokončate vaše britje, z dvema 3-stopenjskima LED indikatorskima lučkama pa boste vedno vedeli koliko baterije imate še na voljo. Če potrebujete dodatni sunek energije, da končate z britjem, ali pa želite poskrbeti za nekaj posameznih dlak lahko uporabite funkcijo hitrega polnjenja. Style Series R5 je 100 % vodoodporen, tako da lahko pospešite proces britja, tako da vašo rutino prestavite pod tuš. Brivnik je v celoti pralen, tako da ga lahko izperete med posameznimi uporabami in ga tako ohranjate v brezhibnem stanju. S Style Series R5 ste lahko samozavestni, da boste zmeraj najboljšega, gladko obritega videza.

Popolno udobje

Style Series R5 vam omogoča popolno udobje v vaši rutini britja. Čas je definitivno na vaši strani, saj je brivnik 100 % vodoodporen za enostavno čiščenje in mokro/ suho uporabo*. Ne glede na to ali želite vzeti brivnik s sabo pod tuš ali želite mokro britje, da pospešite britje- s tem brivnikom zmorete vse. Čiščenje brivnika ni bilo nikoli lažje, saj ga lahko hitro splaknete in uporabite krtačo med posameznimi uporabami.

Oblikovanje po meri

S Style Series R5 je poskrbljeno za vsak vaš željen videz. S prikazovalnim prirezovalnikom in nastavkom za 3-dnevno brado lahko uživate v oblikovanju po meri in vsestranski zmogljivosti. Prirežite vaše zalizce z uporabo prikazovalnega prirezovalnika ali ustvarite videz neobrite brade z uporabo nastavka za 3-dnevno brado.

  • Dvosmerna rezila
  • Sistem protimikrobne zaščite
  • Upogljiva rezila in vrtljiv vrat- ki se prilega konturam obraza
  • Izboljšan prikazovalni prirezovalnik s ComfortTrim rezili
  • Ergonomičen prijem- udoben v roki v različnih prijemih
  • Brezžično delovanje
  • 50 minut delovanja
  • 2 uri polnjenja
  • 2x 3-stopenjski LED indikator
  • Nastavek za 3-dnevno brado
  • Vodoodporen 
  • Krtača za čiščenje
  • 2+ 1 leto garancije (za dodatno leto garancije registrirajte izdelek na spletu)
Tehnične podrobnosti
Čas delovanja do (min)
50
Čas polnjenja
4 h
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
1
Čas delovanja do [min]
50
Čas polnjenja [h]
4
Vrsta.
rotacijski
Hitro polnjenje
da
Pralen
da
Prirezovalnik
ne
Dodatno
UNIVERZALNA NAPETOST
Cached: Thu, 18 Apr 2024 22:06:35 GMT