Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Robotski sesalnik z 10-kratno močjo sesanja pobere umazanijo in prah s preprog in trdih tal. Ima daljšo ščetko, s katero očisti večjo površino z manj gibanja. Sam poskrbi za polnjenje, ko mu primankuje energije. Ohranja sesalno moč zaradi ciklonske moči. Čisti s pomočjo digitalne inverterske tehnologije.

Nepremagljiva moč sesanja*

VR20H9050UW-digitalni-inverter
Presenetljivo zmogljiv, zahvaljujoč tehnologiji digitalnega inverterja, ki ustvari do 60-krat zmogljivejše sesanje*. Njegova povečana krtača počisti precej večje območje in se težje zaplete v predmete na poti.

* Testirano na motorjih Samsung VR9000 in na konvencionalnem Samsung VR10F71UCAC. Temelji na internih testih.
 
Izjemna dolgotrajna moč sesanja

VR20H9050UW-ciklon
Močna centrifugalna sila CycloneForce loči umazanijo in smeti v zunanjo komoro. Tako ohranja moč sesanja, saj je filter čist in se ne zamaši.
  
Čisti še boljše

VR20H9050UW-sirina
Ima širšo krtačo, tako da lahko očisti večja območja z manj gibanja. Krtača je široka 311 mm, kar je okoli 107 mm več, kot konvencionalne 204 mm široke krtače, kar mu omogoča še hitrejše čiščenje.
 
Celovit pregled

VR20H9050UW-full-view 
Izboljšani visoko zmogljivi FullView Sensor™ celovito locira tudi zelo ozke in majhne ovire** na širokem območju. Ker ima bistveno manj mrtvih točk lahko varno navigira preko celotne sobe in pri tem inteligentno zaobide ovire in področja, kjer lahko obtiči.
 
** Testirano na Samsung VR9000 in na konvencionalnem Samsung VR10F71UCAC. Temelji na internih testih. 
  
Kolesa, ki se gladko premikajo

VR20H9050UW-kolesa
Easy Pass™ kolesa z lahkoto premagajo večino ovir, tako da lahko sesalnik deluje, tudi ko vas ni. Njegovo telo je 15 mm nad tlemi, tako da je možnost, da se bo zataknil, veliko manjša.
 
Hitro, učinkovito čiščenje

VR20H9050UW-mapping
Sistem Visionary Mapping™ Plus vodi sesalnik po optimalni poti za hitrejše čiščenje. Z uporabo 10 senzorjev in vgrajene digitalne kamere ustvari popoln zemljevid vaše hiše in izračuna najbolj učinkovito pot.
 
Čistite kakor želite

VR20H9050UW-nacini
Sedem načinov čiščenja vam omogoča, da izberete najboljši način za različne situacije. Ponuja štiri načine čiščenja, vključno z avtomatičnim, točkovnim, maksimalnim in ročnim načinom, dva načina razporejanja in način senzorja za prah.
 
Vedno napolnjen – avtomatično

VR20H9050UW-polnjenje
Funkcija avtomatičnega polnjenja pomeni, da ne rabite skrbeti, da bo sesalnik ostal brez moči in se ustavil. Ko je stanje baterije nizko se avtomatično premakne na priklopno postajo in se napolni, preden nadaljuje s čiščenjem. 

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vir napajanja Li-Ion baterija
Vrsta sesalnika akumulatorski
Vrsta sesanja posoda
Barva črna
Garancija 2 leti
Prikaži več

Mnenja o izdelku

Zdravo.

Dela zelo dobro - kot pričakovano glede na predhodnjo poizvedbo.

Gregor Kolman, 29.1.2018

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.