Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiCadorabo Case, združljiv s Samsungom v Apple Red - Zaščitni pokrov z magnetnim zapiranjem, stoječo funkcijo in režo za kartico

Cadorabo Case, združljiv s Samsungom v Apple Red - Zaščitni pokrov z magnetnim zapiranjem, stoječo funkcijo in režo za kartico

ID: 20595333
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Ultra tanek telefon v telefonu v slogu knjige s kartico, stojalo funkcijo, integrirano silikonsko ohišje TPU in magnetno zapiranje brez nadležne lopute.
  • Funkcija: vse funkcije, gumbi in povezave lahko uporabljati brez omejitev. Napravo kliknemo v ohišje, prilepljeno na zaščitni pokrov in jo je mogoče po potrebi enostavno odstraniti.
  • Kakovost: pri obdelavi tega primera so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi bil primer mobilnega telefona robusten in Trpežni.
  • Zaščita: Tako zaslon kot tudi zadnji del telefona sta dobro zaščitena s to platnico. Vgrajena ohišje nudi dodatno zaščito za vogale in robove vašega mobilnega telefona.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za prikaz. To je na voljo v naši trgovini. Prikazan mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Primer v slogu Cadorabo v magnetnem dizajnu brez vidnega pritrdilnega elementa

Knjižna ohišje ponuja zaščito in popolno držanje za vaš mobilni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali uporabnost. Poleg tega je bil ta primer zasnovan z magnetnim zaprtjem, popolnoma brez lopute, da bi bil dostop čim bolj primeren.

Močan material v primeru padcev odlično ščiti pred praskami in poškodbami. Moderni in edinstven videz naredi vaš telefon pravi privlačnost za oči. je bilo lepljeno
+ funkcija stojala za spremenljivo uporabo je na voljo

Značilnosti /značilnosti izdelka:
+ Vsa vrata so prosto dostopna
+ Zasnova lopute olajša vaš mobilni telefon enostavno za uporabo in hkrati zagotavlja vsestransko zaščito
+ Dodatni žep kartice

Visokokakovosten ohišje knjige za enostavno in hitro delovanje

Tehnične podrobnosti
Za znamko naprave
Samsung
Model naprave
Samsung Galaxy S22+
Barva
rdeča
Material
umetno usnje
Zapiranje torbe
magnet
Teža [g]
89
Garancija v letih
0,5
Cached: Thu, 28 Mar 2024 21:46:52 GMT