VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
149,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosni radio s CD-predvajalnikom RX-D70B

 

D70BT je vsestranski predvajalnik z radijskim sprejemnikom v eni napravi, ki v vsako okolje prinese nove možnosti poslušanja zvoka. Ima kompaktno in moderno obliko, ergonomsko razporeditvijo gumbov ter velik in zelo pregleden zaslon, poleg tega pa podpira vse glavne vire zvoka, vključno z DAB+, CD-ji in povezavo Bluetooth®.

Združljivost z raznolikimi viri glasbe
Poleg raznovrstnih radijskih signalov FM in DAB+, lahko D70BT predvaja zvok iz vseh najbolj priljubljenih virov, kot so CD-ji, povezava Bluetooth® ter priključka USB in AUX. Vsestranski predvajalnik z radijskim sprejemnikom vam omogoča uživanje v priljubljeni glasbi iz praktično katerega koli vira.

Brezžično pretakanje glasbe
D70BT podpira povezavo Bluetooth®, zato lahko prek brezžične povezave enote predvajate glasbo iz pametnega telefona. Predvajanje in glasnost lahko upravljate s preprostim pritiskom gumba, kar enoto D70BT spremeni v par stereo zvočnikov.

Sodoben in eleganten z odlično uporabnostjo
S privlačno zunanjostjo in elegantno uokvirjeno sprednjo ploščo dobi kvadratna oblika izdelka D70BT sodoben in minimalističen videz, ki se odlično ujema z različnimi notranjimi prostori. Poleg tega je sprednja plošča opremljena še z matričnim zaslonom FullDot in velikimi gumbi za enostavno nastavitev vnaprej nastavljenih skladb in radijskih postaj. S privlačno zunanjostjo in elegantno uokvirjeno sprednjo ploščo dobi kvadratna oblika izdelka D70BT sodoben in minimalističen videz, ki se odlično ujema z različnimi notranjimi prostori. Poleg tega je sprednja plošča opremljena še z matričnim zaslonom FullDot in velikimi gumbi za enostavno nastavitev vnaprej nastavljenih skladb in radijskih postaj.

Kompaktna pravokotna oblika
D70BT ima preprosto pravokotno obliko, ki je popolnoma skladna z navpičnimi in vodoravnimi linijami notranje opreme. Ker meri le 128 x 310 x 205 mm, ga lahko postavite tudi na mesta, kjer je malo prostora. Oblika s sprednjimi lamelami zagotavlja predvajanje zvoka neposredno iz zvočnikov. Matiran premaz pa enoti daje hkraten retro in moderen videz, ki dodatno poudarja njeno obliko.

Radio imejte vedno s seboj
D70BT lahko deluje na suhe baterije in je opremljen z ročajem za preprosto prenašanje. Popolnoma napolnjene baterije lahko delujejo 5 ur, tako da lahko svojo priljubljeno glasbo poslušate v dnevni sobi, domači pisarni, na vrtu ali kjer koli drugje.

10 ključnih gumbov
Veliki poševni gumbi na čelni plošči omogočajo preprosto izbiranje, predvajanje in preskakovanje skladb. Matrični prikazovalnik podpira prikaz radijskih podatkovnih obvestil (RDS) in različnih informacij o oddajah in glasbi. Na zgornji plošči so gumbi vklop/izklop ter za upravljanje in nastavitev časovnika za vklop/izklop.

Zelo kakovosten zvok v majhnem ohišju
D70BT ima dva zvočnika s premerom 8 cm in polnim zvočnim razponom. Ločeni ohišji zvočnikov preprečujeta prenašanje zunanjega hrupa. Odprtini za bas refleks na zadnji strani omogočata predvajanje močnih nizkih tonov. Vse skupaj zagotavlja, da ta kompaktna enota predvaja jasen in zelo kakovosten zvok.

Razločen govor za lažje poslušanje
Način za predvajanje govora poudari frekvence glasu pri predvajanju in zagotavlja lažje poslušanje. To je zlasti priročno za starejše uporabnike, ki imajo težave s sluhom – če je govor nerazločen, preprosto vklopijo to funkcijo.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Brezžična povezava
Bluetooth
Kasetofon
ne
LCD zaslon
da
RDS
da
Rms moč
4
Teža
3,1 g
USB priključek
da
Vrsta sprejemnika
digital, digital
RMS moč [W]
4
Teža [g]
3100
DAB sprejemnik
ne
Rds
da
Maksimalna moč
4
Cached: Fri, 19 Apr 2024 14:51:52 GMT