Išči

USB kabel za Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 2m (bel)

ID: 20627707
5,57 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 37.32 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
USB kabel za Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 2m (bel)

 

Baseus kabel CALJK-B02

Kabel Baseus CALJK-B02 USB to Lightning vam omogoča hitro polnjenje vaših naprav Apple do 2,4 A. Podpira PD protokol in je združljiv s pametnimi telefoni iPhone. Kabel je izdelan iz vrhunskih materialov in ima poseben čip za varno uporabo. Še več, kabel omogoča takojšen prenos podatkov do 480MB/s.

Napolnite svoj iPhone v le nekaj trenutkih

Hitro polnjenje 2,4 A pomeni, da bo kabel v hipu napolnil baterijo vašega iPhone-a. Zato je idealen za široko paleto pametnih telefonov Apple – od serije 12 do serije 6 – ne glede na to, kateri telefon uporabljate, vas ta praktični pripomoček ne bo pustil na cedilu. Prav tako vam bo prihranil čas – svoj popolnoma napolnjen telefon pa boste lahko uporabljali še hitreje!

Popolna varnost uporabe

Temperatura priključkov kabla se ohranja konstantno, zato vam ni treba skrbeti za pregrevanje in poškodbe baterije telefona – tudi če ga uporabljate med polnjenjem. Priključki imajo tudi posebno gumijasto zaščito, ki ščiti polnilna vrata pred praskami.

Izjemna zmogljivost

4 pasovi ojačanih jeder so neverjetno učinkovit prevodnik, ki omogoča tako hitro ponovno polnjenje naprav. Ta proces je izboljšan tudi z vrhunskim, trpežnim konektorjem, ki se popolnoma prilega v vrata iPhone in ostane varno na mestu, ne da bi se zrahljal ali padel ven. Še več, dodatna zaščita iz gume ščiti vrata telefona pred praskami.

Hitro polnjenje, hiter prenos podatkov

Pri kablu Baseus iz serije Cafule ne gre le za hitro polnjenje – gre tudi za takojšen prenos podatkov. Z njegovo pomočjo lahko prenašate datoteke med napravami s hitrostjo do 480MB/s. Nič več vam ni treba čakati v nedogled, da se vaši dokumenti, fotografije ali videoposnetki kopirajo iz vašega iPhona v vaš računalnik ali prenosnik – s tem funkcionalnim dodatkom vam to vzame le trenutek!

Služila vam bo dolga leta

Izdelek navduši s svojo obstojnostjo. Cinkova zlitina odlične kakovosti je odporna na oksidacijo in bledenje. Po drugi strani pa prevleka kabla iz pletenega najlona ščiti njegovo občutljivo notranjost in omogoča podaljšanje njegove življenjske dobe. Preseneti s svojo trdnostjo - upogibanja ali raztezanja se ni treba bati. Zaradi vsega tega je izjemno odporen proti obrabi.

Znamka Baseus
Ime Kovinski podatkovni kabel serije Cafule USB v IP
Model CALJK-B02
Material Cinkova zlitina + najlonska pletenica
barva Bela
Hitrost prenosa 480 MB/s
Dolžina 2m
Trenutno 2,4A
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Tue, 23 Apr 2024 22:02:40 GMT