VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaPreproge in predpražnikividaXL Preproga iz jute s potiskom trikotnikov ročno izdelana 150 cm

vidaXL Preproga iz jute s potiskom trikotnikov ročno izdelana 150 cm

ID: 20668781
-8 %
35,70 €
32,81 €
Prihranek  2,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 40.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Z našo preprogo iz pletene jute lahko svojim notranjim prostorom dodate nekaj rustikalnega pridiha! To je popolna izbira za okrasitev vašega prostora, hkrati pa bo zaščitila tudi vaša tla..

 

Z našo preprogo iz pletene jute lahko svojim notranjim prostorom dodate nekaj naravnega pridiha! To čudovito preprogo so ročno izdelali izkušeni mojstri, zato se bo popolnoma podala k dekorju v vašem domu.

Juta je zelo trpežen in naravno močan material, ki ga ni treba posebej vzdrževati. Ta reproga ima moderen dizajn s trikotniki, ki bo vsaki sobi dodal pridih igrivosti. Prosimo, upoštevajte, da je vsaka preproga edinstvena; pojavijo se lahko razlike v barvi in dizajnu, saj je izdelek narejen ročno. Dobava je naključna, kar zagotavlja ekskluzivnost in individualnost vašega izdelka.

Pomembna opomba: preproga je zložena v škatli za lažji prevoz. Izdelek potrebuje nekaj časa, da bo postal popolnoma raven in ploščat.

  • Barva: Naravna in črni trikotniki
  • Material: Pletena juta
  • Premer: 150 cm
  • Ročno izdelano
  • Všečna tekstura
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Širina [cm]
150
Dolžina [cm]
150
Cached: Fri, 29 Mar 2024 05:59:59 GMT