Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureMobilni telefoniPametni mobilni telefoniSAMSUNG Galaxy S23 ULTRA 5G 512GB pametni mobilni telefon bež

SAMSUNG Galaxy S23 ULTRA 5G 512GB pametni mobilni telefon bež

ID: 20451678
BREZ OBRESTI
1.579,99 €

ali od 110,07 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

SAMSUNG Galaxy S23 ULTRA 5G 512GB pametni mobilni telefon bež 

 

OBLIKA

Več inovacij, manjši odtis

Naša osupljiva simetrična oblika se vrača z eno veliko razliko: uporaba recikliranih in ekološko prijaznih materialov. Od predelanega stekla do barve poliranega kovinskega okvirja, lepota je tej obliki že nekaj povsem instinktivnega.

 

 

BARVE

Zemeljski toni

Ostanite prizemljeni s paleto odtenkov, ki jih navdihuje zemlja. Vsak ton je ustvarjen z naravnimi barvili ter je zato eleganten in vzvišen, a povsem realen.

 

 

MATERIALI 

Oblikovan s skrbjo za planet

Zaradi uporabe ozaveščenih materialov je to naš najbolj okolju prijazen pametni telefon doslej. Reciklirano steklo in PET-folija poudarita zunanjost telefona, škatla iz recikliranega papirja pa skrbi za planet.

 

S PEN PISALO

Značilno orodje Note telefona je že vgrajeno

S Pen pisalo ohranja Note zapuščino. Poleg tega pa ne boste več odvisni od zvezkov, skiciranje in pisanje zapiskov pa bo tako brezhibno in okolju prijazno

 

 

KAMERA

Epska oprema

Galaxy največji senzor, slikovne pike, ki absorbirajo svetlobo, in tehnologijo za stabilizacijo videa smo združili v eno profesionalno kamero, kar vse vodi do enega pomembnega vprašanja: »Mi lahko pošlješ to?«

 

 

NIGHTOGRAPHY KAMERA

Šibka svetloba. Kamera. Akcija

Posnemite jasne fotografije in videoposnetke, od mraka do zore. Najnaprednejši Galaxy senzor kamere in najhitrejši procesor se prilagodita šibki svetlobi in zmanjšata šum. Objektiv kamere pa zmanjša bleščanje in tako zagotovi še razločnejšo sliko.

 

 

NOČNI PORTRET

Profesionalna kamera zagotavlja neverjetne rezultate kar zadeva globino in dimenzijo. Nežno zameglite ozadje, da izostrite svoje prijatelje in pustite, da podrobnosti na ravni DSLR zasijejo.

 

 

NOČNI VIDEOPOSNETEK

Začnite snemati in ujemite jasne, brezhibne prizore, polne podrobnosti, tudi pri osvetljenem ozadju. Je najbolj stabilen Galaxy videoposnetek pri šibki svetlobi z vrhunskim OIS in tehnologijo za zmanjšanje šuma, ki ohranja vaše prizore kinematografske.

 

 

ASTRO INTERVALNO SNEMANJE

Spremenite zvezdnato nebo v umetniško delo. Vklopite intervalno snemanje in posnemite neverjetno razločne nočne premike ter jih pospešite v objavi, da prikažete več minut posnetka v nekaj sekundah.

 

 

VISOKA LOČLJIVOST

200 MP. Ločljivost, ki vas presune

Skoraj podvojili smo ločljivost na širokokotni kameri, da bi zagotovili jasnost, ki je pri Galaxy napravah še niste videli.6 Povečava in obrezovanje za popolnoma nov posnetek, ne da bi pritisnili na sprožilec – ali pa ga pustite nedotaknjenega za briljantne podrobnosti, od kota do kota. V zakulisju vsakega posnetka deluje popolnoma nov senzor prilagodljivih slikovnih pik za galerijo živahnih, razločnih 200 MP fotografij pri kateri koli svetlobi.

 

 

EXPERT RAW

Surova moč, od snemanja do urejanja

Preklopite na Expert RAW za fino obdelavo z več podrobnostmi.7 Fotografirajte v 50 MP za podrobne, dinamične okvirje ali razširite svoj repertoar z astrofotografijo, večkratno osvetlitvijo in drugimi funkcijami osvetlitve.

 

 

ASTROFOTOGRAFIJA

Zajemite več podrobnosti, tudi v temi. Ročno nastavite osvetlitev ali pa pustite kameri, da izbere, nato pa jo usmerite proti nebu ter ujemite razločne posnetke letal in ozvezdij.

 

 

VEČKRATNA OSVETLITEV

Izpopolnite podrobnosti. Zaporedoma posnemite do devet sličic, nato pa jih združite in ustvarite umetniško delo z večkratno osvetlitvijo. Ali pa izberite ročni način, da boste imeli med posnetki dovolj časa za predogled vaše nastajajoče večplastne umetnine.

 

 

Moč za tiste, ki se ne ustavijo

Izkoristite prosti čas z najzmogljivejšim čipom na Galaxy pametnem telefonu. Izboljšane funkcije na vseh področjih pomenijo optimizirano in brezhibno uporabo, od igranja iger do pretakanja – brez praznjenja baterije.

 

 

BATERIJA

Za neverjetne bitke

Spoznajte dolgotrajno baterijo za vse vaše zmage. Ta inteligentna 5000-mAh (tipično) baterija prihrani energijo za takrat, ko jo potrebuje, tako da lahko igrate in pretakate pozno v noč.

* Slika je simulirana za ponazoritev. Dejanski uporabniški vmesnik je lahko drugačen.

 

 

ZASLON

Svetlejša prihodnost na vidiku

Dinamični AMOLED 2X zaslon zagotavlja razločne in barvite podrobnosti, ne glede na to, ali je zatemnjen ali pri polni svetlosti. Tehnologija 120 Hz pa inteligentno optimizira hitrost osveževanja za gladko dogajanje in varčevanje z baterijo.

* Slika je simulirana za ponazoritev. Dejanski uporabniški vmesnik je lahko drugačen.

 

 

PRODUKTIVNOST Z S PEN PISALOM

Naredite več z vsakim gibom pisala

Vsako pisalo lahko piše besede, S Pen pisalo pa vam jih pomaga ujeti. Poudarite informacije o dogodku na plakatu ali videoposnetku, nato pa preprosto tapnite in shranite datum neposredno v koledar.

* Slika je simulirana za ponazoritev. Dejanski uporabniški vmesnik je lahko drugačen.

 

 

SMART SWITCH

Enostavno ohranite svoje podatke

Podatke enostavno prenesite prek omrežja Wi-Fi ali pa se prijavite v svoj Samsung račun in ste pripravljeni. V še manj korakih prenesite svoje aplikacije, fotografije, sporočila in drugo iz katerega koli OS v svoj novi telefon.

* Slika je simulirana za ponazoritev. Dejanski uporabniški vmesnik je lahko drugačen.

 

 

ONE UI

Vaš Galaxy, kot vam je všeč

Nastavitev telefona po svojih željah še nikoli ni bila tako enostavna. One UI izboljša prilagajanje, saj vam omogoča, da izberete skoraj vsako podrobnost, od zaklenjenih zaslonov in tem do pripomočkov in obvestil.

* Slika je simulirana za ponazoritev. Dejanski uporabniški vmesnik je lahko drugačen.

 

 

SAMSUNG HEALTH

Dobro počutje, po vaše

Začnite svojo pot proti svojim osebnim zdravim ciljem z Galaxy Watch5 in telefonom. Spremljajte spanje, vadbo, telesno sestavo in še več v Samsung Health za najboljšo različico samega sebe.

* Slika je simulirana za ponazoritev. Dejanski uporabniški vmesnik je lahko drugačen.

* Funkcija GPS-sledenja poti na voljo le pri Galaxy Watch5 Pro.

* Datoteka s potjo v GPX-formatu mora biti uvožena za pohodništvo in kolesarjenje, pot pa mora biti nastavljena kot cilj pod nastavitvami za Samsung Health.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
17,3 cm (6,8")
Kapaciteta shrambe (GB)
512 GB
Barva
bež
Garancija v letih
2
Odklenjen za vse operaterje
da
Cached: Thu, 28 Mar 2024 14:42:53 GMT