VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureMobilni telefoniPametni mobilni telefoniSAMSUNG GALAXY Z Fold4 5G 512GB mobilni telefon črna

SAMSUNG GALAXY Z Fold4 5G 512GB mobilni telefon črna

ID: 20364953
2.746,63 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Galaxy Z Fold4, večopravilna naprava z vrhunsko zmogljivostjo

 

 

Galaxy Z Fold4 je rezultat trajnih inovacij na področju pametnih telefonov Samsung Galaxy in najzmogljivejši pametni telefon podjetja Samsung doslej. Z Fold4 združuje strokovno znanje in izkušnje strokovnjakov podjetja Samsung na področju mobilne tehnologije. Tako je nastala naprava z večjo funkcionalnostjo, ne glede na to, ali je odprta, zaprta ali v načinu Flex[1]. Poleg tega je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami.

 

 

Večopravilnost na telefonu Z Fold4 je enostavnejša kot kdajkoli prej, zato lahko uporabniki tudi na poti opravijo več dela. Nova opravilna vrstica[2] zagotavlja podobno postavitev kot na računalniku in omogoča dostop do priljubljenih in nedavnih aplikacij. Večopravilnost je tudi bolj intuitivna zaradi novih možnosti potega[3]. Takoj lahko preklopite celozaslonske aplikacije na pojavna okna ali razdelite zaslon na polovico in tako pridobite več načinov za večopravilnost[4].

Partnerstvo podjetja Samsung z Googlom in Microsoftom dviguje večopravilnost na višjo raven. Googlove aplikacije, vključno s Chromom in Gmailom, zdaj podpirajo funkcijo povleci in spusti, kar uporabnikom omogoča hitro kopiranje in lepljenje povezav, fotografij in drugega iz ene aplikacije v drugo. S storitvijo Google Meet se lahko uporabniki zdaj povežejo z več ljudmi in uživajo v virtualnih skupnih dejavnostih, vključno s skupnim gledanjem videoposnetkov na YouTubu ali igranjem iger v videoklicu[5]. Microsoftov pisarniški paket Office in Outlook izkoriščata prednosti zložljivega zaslona in zagotavljata več informacij na zaslonu ter hitrejše načine interakcije z vsebino. Večopravilnost je dopolnjena s funkcionalnostjo pisala S Pen[6], ki omogoča risanje in beleženje na poti s priročnim shranjevanjem v stoječem ovitku s S Pen pisalom[7].

 

 

Galaxy Z Fold4 posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo[8] v prostoru. Različni načini kamere, vključno z večjo karto povečave, ki je aktivirana v načinu Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost zajemanja. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom[9], in izboljšano procesorsko zmogljivostjo pa lahko uporabniki zajemajo jasne slike tudi ponoči.

Vsebina na 19,3-centimetrskem oz. 7,6-palčnem glavnem zaslonu[10] je s svetlejšim zaslonom, prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz[11] in manj vidno kamero pod zaslonom (UDC) z novo razpršeno razporeditvijo podpikslov še bolj poglobljena in razločna. Priljubljene aplikacije družbenih medijev, kot je Facebook, so optimizirane za izkušnjo na velikem zaslonu, da je vsebina še bolj prijetna. Ali pa odprite najljubše aplikacije pretočnih storitev za zabavo, kot je Netflix[12], in glejte prostoročno z načinom Flex. Pri neoptimiziranih aplikacijah lahko uporabniki upravljajo napravo, ne da bi motili vsebino, z novo ploščico na dotik v načinu Flex[13], ki zagotavlja natančnost pri ustavljanju, previjanju in predvajanju videoposnetkov ali približevanju in oddaljevanju vsebine, ko je naprava v načinu Flex.

 

 

Tudi igre so hitrejše zaradi zmogljive mobilne platforme Snapdragon® 8+ Gen 1 in hiper hitrega omrežja 5G[14]. Širši zaslon s tanjšim pregibom, nižjo težo in še ožjimi robovi omogoča lažjo interakcijo z eno roko med uporabo zunanjega zaslona[15].

Samsung nadaljuje svojo pot inovacij, na kateri premagujejo ovire, da bi zagotovil raven vzdržljivosti, ki jo potrošniki pričakujejo, tako znotraj kot zunaj. Z okvirji iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu sta Z Flip4 in Z Fold4 naši najtrdnejši zložljivi napravi doslej. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev. Poleg tega sta Z Flip4 in Z Fold4 opremljena z vodoodpornostjo IPX8[16], zato so lahko uporabniki brezskrbni, če jih ujame dež.

 

[1]  Prilagodljivi način je podprt pri kotih med 75° in 115°.
[2]  Funkcija opravilne vrstice je podprta samo na glavnem zaslonu.
[3]  Zahteva aktivacijo aplikacije Labs v nastavitvah.
[4]  Nekatere aplikacije morda ne bodo podpirale funkcije Multi Active Window ali App Pair.
[5]  Razpoložljivost in podprte aplikacije za skupno rabo v živo se lahko razlikujejo glede na državo in napravo. Uporabniki bodo morda morali posodobiti YouTube in Google Meet na najnovejšo različico. Nekatere podprte aplikacije za skupno rabo v živo lahko zahtevajo posebne pogoje za naročnino.
[6] Pisalo S Pen je naprodaj ločeno. Samo glavni zaslon Z Fold4 ima možnost pisala S Pen. Združljiv samo s pisali S Pen Fold Edition in S Pen Pro. Vsa druga peresa S Pen ali pisala, ki niso zasnovana za Z Fold4 (vključno s tistimi drugih proizvajalcev), lahko poškodujejo zaslon.
[7] Pisalo S Pen Fold Edition je vključeno v ohišje Standing Cover s pisalom. Dodatki se prodajajo ločeno.
[8]  30-kratna prostorska povečava vključuje 3-kratno optično povečavo in 30-kratno digitalno povečavo s tehnologijo AI Super Resolution. Več kot 3-kratna povečava lahko povzroči določeno poslabšanje slike.
[9]  V primerjavi z Galaxy Z Fold3 5G.
[10]  Merjeno po diagonali je velikost glavnega zaslona telefona Z Fold4 7,6" v polnem pravokotniku in 7,4", če upoštevamo zaobljene vogale; dejanska vidna površina je zaradi zaobljenih vogalov manjša.
[11] Hitrost osveževanja zaslona je odvisna od uporabljene aplikacije, nekatere aplikacije morda ne podpirajo 120 Hz.
[12] Zahtevana je članarina za pretakanje Netflixa.
[13]  Potrebna je aktivacija funkcije Labs v nastavitvah.
[14]  Hitrosti 5G se razlikujejo in zahtevajo optimalno omrežje in povezavo (dejavniki vključujejo frekvenco, pasovno širino, preobremenjenost); o razpoložljivosti se pozanimajte pri operaterju.
[15] V primerjavi z Galaxy Z Fold3 5G.
[16]  IPX8 temelji na preskusnih pogojih za potopitev v do 1,5 metra sladke vode za največ 30 minut. Ni priporočljivo za uporabo na plaži ali v bazenu. Ni odporen na prah.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
19,3 cm (7,6")
Kapaciteta shrambe (GB)
512
Barva
črna
Garancija v letih
2
Odklenjen za vse operaterje
da
Cached: Fri, 19 Apr 2024 13:55:32 GMT