Išči

NEO QLED serija QN85B

ID: 697846-c341800
1.699,99 €

ali od 43,58 € / mesec

Izračun obrokov
Diagonala zaslona
164 cm (65")
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Novi Neo QLED, odličnost se nikoli ne konča, ampak se razvija naprej. Televizor Smart Neo QLED s 4K Ultra HD ločljivostjo in diagonalo 164cm. HDR (HDR10+, HLG), dvojni sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2, OS Tizen, Wi-Fi, spletni brskalnik, Bluetooth, Chromecast, DLNA, HbbTV, igralni način, Steam Link, slika v sliki (PIP), predvajanje iz USB, snemanje oddaj na USB, Timeshift, glasovno upravljanje.

 

QN85B serija

https://www.samsung.com/si/tvs/qled-tv/qn85b-65-inch-neo-qled-4k-smart-tv-qe65qn85batxxh/

Vrhunec izjemno prefinjenega nadzora svetlobe

Quantum Matrix tehnologija

Razvoj Neo QLED televizorja prinaša Quantum Matrix tehnologijo, ki natančno nadzoruje naš ekskluzivni novi Quantum Mini LED. Z natančnim nadzorom svetlobe lahko uživate v izjemnih podrobnostih, tako v najtemnejših kot v najsvetlejših prizorih.

Pametni procesor, izpopolnjen s poglobljenim učenjem

Neo Quantum procesor 4K

Zmogljivi Samsung kvantni procesor s poglobljenim učenjem ustvari najnatančnejšo in najbolj prilagodljivo izkušnjo, kar si jih lahko predstavljate. Za vsak posamezen prizor procesor optimizira vaše pogoje gledanja in izboljša vašo vsebino.  * Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. * Nadgradnja slike ni na voljo pri povezavi z računalnikom in v igralnem načinuZmogljiva 4K nadgradnja slike z umetno inteligenco zagotavlja, da boste vedno imeli polno 4K ločljivost.

Dolby Atmos izkušnja z zvočniki zgornjega kanala

Dolby Atmos®

Novi Samsung zvočniki zgornjega kanala zagotavljajo Dolby Atmos izkušnjo naslednje stopnje, ki bo igričarje ponesla v samo dogajanje z večdimenzionalnim zvokom.  * Zgornji kanal ni na voljo za 50/43"

Dinamični kontrast za živahne barve, ki izstopajo

Quantum HDR 24x

Zaradi bogatih in natančnih barv ter globljega kontrasta boste lahko opazili jasne podrobnosti in odtenke. HDR10+ dinamično kartiranje tonov omogoča preklapljanje barv in kontrasta ter prilagajanje posameznemu prizoru.  * Razpon Quantum HDR svetilnosti temelji na notranjih standardih testiranja in se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifikacije.

Milijarda barvnih odtenkov s kvantnimi pikami

100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

Quantum dot tehnologija zagotavlja našo najboljšo sliko do zdaj. Tehnologija kvantnih pik s 100-odstotnim obsegom barv svetlobo spremeni v čudovito barvo, ki ostane realistična pri vsaki svetlosti.   * 100-odstotni obseg barv je izmerjen v filmskem načinu in DCI-P3 barvnem prostoru, ki ga je potrdil VDE.

Pametna slika, optimizirana za vaše oči

Način udobja za oči

Edinstveni način za udobje oči družbe Samsung predhodno naloži lokalne čase sončnega zahoda in vzhoda, da lahko samodejno ustrezno prilagodi vaš zaslon. Prav tako zmanjša svetlost in barve po sončnem zahodu, tako da je zaslon nežnejši do vaših oči, vi pa se lahko preprosto sprostite in spočijete.

3-dimenzionalna globina z zmogljivimi nevralnimi omrežji

Resnično izboljšanje globine

Resnično izboljšanje globine poveča kontrast ospredja in tako zrcali, kako človeške oči obdelujejo globino. Tako med gledanjem dokumentarnega filma o naravi poudari slonove gube, ozadje pa pusti nespremenjeno – prav tako kot človeško oko.

Izjemne izboljšave gibanja v 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Premagajte vsakega nasprotnika, tudi pri hitrih prizorih. Z izjemnimi izboljšavami gibanja v 4K 120 Hz lahko uživate v igranju iger z izjemno gladko akcijo brez zamikov in zameglitev.  * Q80B 50': Motion Xcelerator

HDR-igranje iger z nizko zakasnitvijo, brez trganja in zatikanja slike

FreeSync Premium Pro

S certificirano AMD FreeSync Premium Pro™ jedrno tehnologijo boste doživeli manj zatikanja in trganja slike, kot tudi vrhunsko kombinacijo tekočega igranja iger ob najvišji zmogljivosti, izjemno visokodinamičnega območja slik in nizke zakasnitve za resnično zmagovito delovanje.   * Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in grafiko procesne enote.

Televizor in Soundbar zvočnik v popolni harmoniji

Q-Symphony

Obdajte se s harmoničnim zvokom televizorja in Soundbar zvočnika. Q-Symphony omogoča televizorju in Soundbar zvočnikom, da delujejo hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.   * Q-Symphony je na voljo le skupaj z združljivim Soundbar zvočnikom. * Preverite združljivost s Q-Symphony na specifikacijah Soundbar izdelka.

Zvok, ki se premika z dogajanjem

Object Tracking Sound+ (OTS+)

Z vgrajenimi zvočniki lahko doživite živahen realistični 3D zvok, ki vas postavi v središče dogajanja.  * QN90B 43/50': OTS Lite

Odkrijte svoje najljubše vsebine na enem mestu

Smart Hub (EU)

Novi Smart Hub družbe Samsung v središče postavlja izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje ter imate tako več časa za pretakanje filmov, oddaj in drugih priljubljenih vsebin.    * Storitve in priporočila vsebin so odvisni od regije. * Uporabniki se morajo pred uporabo strinjati s Smart Hub pogoji in pravilnikom zasebnosti.

Vaš najboljši domači pomočnik

SmartThings

Sprostite se in preostalo prepustite pomočniku. SmartThings se lahko brezhibno poveže na vaše pametne naprave ter jih intuitivno spremlja in nadzoruje. Naprave lahko upravljate neposredno z daljinskim upravljalnikom ali glasom med gledanjem televizorja.    * Razpoložljivost tehnologije, funkcij in značilnosti je odvisna od države, ponudnika storitev, omrežnega okolja ali izdelka. Lahko se spremeni brez predhodnega obvestila. * Zahteva Wi-Fi, Bluetooth ali drugo brezžično omrežno povezavo in naprave, registrirane na SmartThings aplikacijo. * Povezane naprave so naprodaj posebej.

Opravite videoklice na velikem zaslonu

Aplikacija za videoklice

Brezhibno se povežite z vašimi ljubljenimi na velikem zaslonu z Google Duo. Videoklice lahko enostavno opravite z uporabo Samsung Slim Fit kamere ali kamere na vašem pametnem telefonu.  * Potrebna je dodatna združljiva Samsung SlimFit kamera, združljiva Logitech spletna kamera ali mobilna kamera. * Naprodaj posebej.

Brezplačna televizija, brez omejitev

Samsung TV Plus (EU)

Uživajte v brezplačnem pretakanju TV-vsebin v živo na Samsung TV Plus. Izbirajte med številnimi programi, ki ponujajo vsebino za vse interese, ki so trenutno v trendu.   * Storitve ponujanja vsebine se lahko razlikujejo glede na regijo in se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila.

Spremljajte vse na enem zaslonu

Multi View

Istočasno glejte na istem zaslonu dogajanje na televizorju in mobilni napravi. Najsi gre za športne rezultate v živo ali za videovodnike za igre – preprosto povežite svoj telefon in multizaslon kot še nikoli do zdaj.   * Podpira pametne telefone z Android OS in iOS. * Q6*B podpira samo pametne telefone z Android OS.

Eleganten profil v moderni, tanki silhueti

NeoSlim oblika

Elegantna in izjemno tanka oblika je videti čudovito iz vseh zornih kotov in je kot prava umetnina.

Izberite glasovnega pomočnika, ki ste ga vajeni

Več glasovnih pomočnikov (Preverite besedo za zagon Googla v vaši regiji.)

Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika: Bixby ali Amazon Alexa. Vgrajeni glasovni pomočniki zagotavljajo optimalno izkušnjo zabave in napreden nadzor za vaš dom.   * Samsung lahko kadarkoli in po lastni presoji spremeni/ukine/preneha zagotavljati del ali vse storitve glasovnega pomočnika brez predhodnega opozorila ali obvestila. * Bixby glasovni ukazi prepoznajo angleščino (Združene države/Združeno kraljestvo), francoščino, španščino, nemščino, italijanščino, kitajščino in korejščino. Vsi naglasi, dialekti in izrazi niso prepoznani. * Amazon, Alexa in povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njenih podružnic. * Google je blagovna znamka Google LLC.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Garancija v letih
2
Izhod za slušalke
ne
Bluetooth
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Vrsta zaslona
MINI LED
HDR
HDR10+
Operacijski sistem (TV)
Tizen
Razred energijske učinkovitosti
F
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
122,7x76,8x25,7 cm
Diagonala zaslona
139 cm (55")
Stojalo
fiksno centralno
Cached: Tue, 16 Apr 2024 16:00:02 GMT