VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SAMSUNG serija QN900A

ID: 687632-c267725
4.199,99 €

ali od 107,66 € / mesec

Izračun obrokov
Diagonala zaslona
190 cm (75")
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Neo QLED 8K Smart TV (2021) QN900A

 

Ultra prefinjeni kontrast v 8K, ki razkrije vse skrite podrobnosti

Profesionalna Quantum Matrix tehnologija

Zmogljiva evolucija Neo QLED 8K ima tehnologijo zatemnitve osvetljenega ozadja, ki natančno nadzoruje naše lastniške Quantum Mini LED luči. Videli boste nepredstavljive podrobnosti, izražene v najtemnejših odtenkih črne in najčistejših odtenkih bele z 1,5-krat več svetlobnih območij kot pri običajni Quantum Matrix tehnologiji.

 

8K slika z močjo umetne inteligence, ki jo dopolnjuje 16 nevralnih omrežij

Neo kvantni procesor 8K

Napredni Neo QLED multi pametni procesor ustvarja najboljšo 8K izkušnjo gledanja. Namesto enega nevralnega omrežja za analizo vizualnih podatkov Neo kvantni procesor 8K uporablja podatke, ki jih ustvarja 16 nevralnih omrežij, da izboljša vsako vizualno podrobnost vaše 8K vsebine.

* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. Tehnologija nadgradnje slike morda ni na voljo pri povezavi z osebnim računalnikom in v igralnem načinu.

 

Izjemna briljantnost po vsem barvnem spektru

Quantum HDR 64x

Quantum HDR 64X postavlja nov standard za neverjetne podrobnosti v svetlosti. Uživajte v bogatih in natančnih barvah ter globljem kontrastu. HDR10+ dinamično kartiranje tonov omogoča prilagajanje barve in kontrasta posameznemu prizoru, da lahko uživate v vseh odtenkih.

* Razpon Quantum HDR svetilnosti temelji na notranjih standardih testiranja in se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali specifikacije. * QN900A 65’’: Quantum HDR 48x

 

Videli boste podrobnosti v podrobnostih

Prava ločljivost 8K

Moč vsakega prizora občutite s 33 milijoni slikovnih pik za neverjetno razločno sliko z ločljivostjo, ki je štirikrat višja od ločljivosti 4K.

* Prava ločljivost 8K ima po definiciji 7.680 x 4.320 pikslov. Prvotna 8 K vsebina na osnovi trenutnih standardov 8K pretakanja, povezljivosti in dekodiranja. Bodoči in določeni standardi tretjih oseb niso zagotovljeni ali pa lahko zahtevajo nakup dodatne naprave/adapterja.

 

Nadgradite na 8K

8K nadgradnja slike z umetno inteligenco

Priča boste kvantnemu skoku v 8K nadgradnji slike z umetno inteligenco s kombinacijo algoritmov poglobljenega učenja in Neo kvantnega procesorja 8K. Algoritem poglobljenega učenja na napravi bo analiziral slike in jih prilagodil obnovi podrobnosti vsakega piksla.

* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. »8K AI Upscaling« nadgrajena slika z umetno inteligenco ni na voljo pri povezavi z računalnikom in v igralnem načinu.

 

Milijarda barvnih odtenkov s kvantnimi pikami

100 % obseg barv s kvantnimi pikami

Tehnologija kvantnih pik zagotavlja našo najboljšo sliko do zdaj. Tehnologija kvantnih pik s 100-odstotnim obsegom barv svetlobo spremeni v čudovito barvo, ki ostane realistična pri vsaki svetlosti.

* 100-odstotni obseg barv je izmerjen v filmskem načinu in DCI-P3 barvnem prostoru, ki je potrjen s strani VDE.

 

Minimalno bleščanje za čim manj motenj

Protiodsevna tehnologija

Ne dopustite sončni svetlobi, da prekine opoldansko tekmo ali da vam odsev luči uniči vaš filmski večer, z našo priznano protiodsevno tehnologijo. Izgubite se v najnovejšem filmskem hitu, saj so motnje zaradi odsevne svetlobe manjše s katerega koli sedeža v hiši.

 

Najboljši pogled z vsakega sedeža

Ultraširok kot gledanja

Podrobna slika iz vseh zornih kotov. Ultraširok kot gledanja zagotavlja konsistentno sliko, polno podrobnosti – tudi od strani. Zato je vsak sedež v hiši optimalen.

* Ni na voljo za QN90A 50"

 

Dinamični zvok, ki sledi dogajanju z vseh kotov

Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Potopite se globlje v vašo izkušnjo poslušanja na vseh kotih televizorja, vključno s sredino, ne da bi zamudili kakršenkoli glasovni namig.

 

Televizor in Soundbar zvočnik v popolni harmoniji

Q-Symphony

Obdajte se s harmoničnim zvokom televizorja in Soundbar zvočnika. Q-Symphony omogoča televizorju in Soundbar zvočnikom, da delujejo hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.

* Q-Symphony je na voljo le skupaj z združljivim Soundbar zvočnikom. Preverite združljivost s Q-Symphony na specifikacijah Soundbar izdelka.

 

Samodejno optimiziran zvok, ki se prilega vašemu prostoru

SpaceFit zvok

Uživajte v optimiziranem zvoku, usklajenem z okoljem namestitve, ne glede na to, ali gre za steno ali mizo, kar omogoča optimalno izkušnjo zvoka.

 

Onkraj vseh meja

Brezkončni zaslon

Pripeljite vašo izkušnjo gledanja do roba omejitev s skoraj nevidnim okvirjem. Televizor je skoraj brez črnih robov, izjemno tanek okvir pa odstrani vse motnje za še bolj realistično izkušnjo gledanja.

 

Absolutna lepota v minimalizmu

Ena brezkončna oblika

Ne iščite kompromisa med eleganco in realistično izkušnjo gledanja. Čudovita Ena brezkončna oblika vas bo popeljala na naslednjo raven z neverjetno tankim profilom.

 

Dodajte lepoto rešitvi brez navlake

Pritrdljiva Slim One Connect postaja

Ne glede na vaše okolje namestitve vam pritrdljiva One Connect postaja pomaga minimalizirati navlako s kabli.

 

Izjemne izboljšave gibanja v 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Premagajte vsakega nasprotnika, tudi pri hitrih prizorih. Z izjemnimi izboljšavami gibanja v 4K 120 Hz lahko uživate v igranju iger z izjemno gladko akcijo brez zamikov in zameglitev

 

HDR igranje iger z nizko latenco, brez trganja in zatikanja slike

FreeSync Premium Pro

S certificirano AMD FreeSync Premium Pro™ jedrno tehnologijo boste doživeli manj zatikanja in trganja slike, kot tudi vrhunsko kombinacijo tekočega igranja iger ob najvišji zmogljivosti, izjemno visokodinamičnega območja slik in nizke latence za resnično zmagovito delovanje.

 

Spremljajte vse na enem zaslonu

Multi View

Istočasno glejte na istem zaslonu dogajanje na televizorju in mobilni napravi. Najsi gre za športne rezultate v živo ali za videovodnike za igre – preprosto povežite svoj telefon in multizaslon kot še nikoli do zdaj.

* Podpira pametne telefone z Android OS in iOS.

 

Za povezavo je potreben preprost dotik

Gledanje na dotik

Filme in glasbo lahko z dotikom zrcalite z mobilne naprave na televizor. Ko se s svojo mobilno napravo dotaknete televizorja, televizor zazna dotik in samodejno zrcali sliko. Tako lahko hitro in preprosto preklopite na televizor ter nadaljujete uživanje v priljubljenih vsebinah.

* Gledanje na dotik je na voljo na Samsung Galaxy napravah z operacijskim sistemom Android OS 8.1 in novejšimi različicami. * Ni na voljo v Q60A 32"

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
8K-UHD 7680x4320
Vrsta zaslona
MINI LED
HDR
HDR10+, HLG
Operacijski sistem (TV)
Tizen
Garancija v letih
2
Izhod za slušalke
ne
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Stojalo
fiksno centralno
Razred energijske učinkovitosti
G
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-C2, DVB-S2, DVB-T2
Bluetooth
da
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
165,5x101,7x32,5 cm
Diagonala zaslona
190 cm (75")
Dimenzije naprave brez stojala (DxVxŠ)
165,5x94,6x1,5 cm
Cached: Fri, 29 Mar 2024 08:15:57 GMT