Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteGrafične karticeSAPPHIRE Radeon RX 6900 X T 16GB GDDR6 (11308-03-20G) NITRO+ SE gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6900 X T 16GB GDDR6 (11308-03-20G) NITRO+ SE gaming grafična kartica

ID: 691442
975,99 €

ali od 25,99 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 (11308-03-20G) NITRO+ SE gaming grafična kartica

 

SAPPHIRE NITRO + AMD Radeon RX 6900 XT gaming grafična kartica za vrhunskega igralca 4K, ki želi izkoristiti prodorno grafiko, z živo vizualno in odlično kakovostjo hladilnih rešitev. Grafična kartica NITRO + AMD Radeon RX 6900 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za igranje scenarijev AAA, je ključna komponenta za neverjetno igralno izkušnjo. Estetska zasnova bo čudovita integracija v kateri koli rač unalnik.

Pregled zmogljivosti skupaj z nekaterimi izjemnimi funkcijami, ki jih dobite z modeli znamke SAPPHIRE NITRO +, za hitro in enostavno preklapljanje med dvojnima načinoma BIOS preklopite iz načina delovanja v tihi način ali nazaj z našo programsko opremo TriXX.

Tri-X hladilna tehnologija
Tri-X Cooling Solution poganjata dva večja ventilatorja na zunanji strani in en manjši ventilator na sredini z vzvratno smerjo vrtenja za povečanje pretoka vetra pod ventilatorji. Tunelirana rebra na ventilatorjih pomagajo poveč ati konvekcijo zračnega toka, da se zagotovi, da je hlajenje Tri-X hlajenje z nizko temperaturo in nizkim hrupom. Ventilatorji so inteligentno nadzorovani, da držijo GPU, pomnilnika, PWM IC in drugih komponent, nižjo temperaturo.

Hlajenje
Inovativne hladilne tehnologije za zagotavljanje optimalne zmogljivosti in pretoka zraka.

WAVE Fin Design in V-Shape Fin Design za hlajenje GPU
WAVE Fin Design zmanjšuje trenje,zasnova plavuti v obliki črke V na vrhu GPU pa pospešuje in centralizira pretok zraka okoli GPU za učinkovito odvajanje toplote.

Nitro glow
Z dizajnom pokrova, dopolnjenim z LED ARGB, lahko spremenite barve LED-ov po meri. To lahko nadzirate s programsko opremo TriXX, pri kateri izbirate med različnimi načini, vključno z načinom hitrosti ventilatorja, temperaturnim načinom tiskanega vezja ali barvitim mavričnim načinom ali izklopite LED.

 

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Zunanja/notranja kartica
notranja
Cached: Thu, 25 Apr 2024 16:58:22 GMT