Išči

SB300 BLISKAVICA NIKON

ID: 551601
158,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vsestranska bliskavica Speedlight, ki je preprosta za uporabo in združljiva s fotoaparati Nikon D-SLR in COOLPIX z nastavkom za dodatno opremo. Kompaktna in zmogljiva zunanja bliskavica, primerna za fotografske začetnike, je priročna rešitev za nadzor nad kakovostjo in smerjo svetlobe za ustvarjalne in čudovito osvetljene fotografije. Bliskavico lahko preprosto namestite na nastavek za dodatno opremo na fotoaparatu in jo lahko obrnete navzgor za 120 stopinj. Z »odbojem« bliska od stropa lahko razpršite ali omehčate svetlobo. Uporabite jo, da poudarite slike, narejene pri dnevni svetlobi, izboljšajte tiste, zajete v mraku, ali izpostavite podrobnosti motiva, tudi kadar svetloba iz ozadja ni najboljša.

 

Prenosna bliskavica: odličen pripomoček, ko potrebujete več svetlobe, ali ko svojim slikam želite dodati ustvarjalni pridih. Združljiva je z načinom i-TTL.
 
Združljiva s fotoaparati Nikon D-SLR in COOLPIX, ki imajo nastavek za dodatno opremo.
 
Vsestranska pokritost: vodilno število 18 (m pri ISO 100) omogoča, da oddaljene motive osvetlite tudi pri šibki svetlobi.
 
Usmerite svetlobo: glava bliskavice se nagne za 120 stopinj, kar omogoča želeno usmeritev osvetlitve. Z »odbojem« svetlobe bliska od stropa ali stene ste lahko pri fotografiranju bolj ustvarjalni.
 
Preprosto upravljanje: upravljanje bliskavice je preprosto, saj jo pritrdite neposredno na nastavek za dodatno opremo na fotoaparatu.
 
Funkcija temperaturne varovalke: preprečuje okvaro bliskavice zaradi pregrevanja med intenzivno uporabo.
 
Baterije velikosti AAA: bliskavico napajata dve bateriji velikosti AAA, ki jih lahko kupite povsod po svetu.
 
Strojno programsko opremo
lahko posodabljate prek ohišja fotoaparata.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Čas polnitve
3,5, 3,5
Čas polnitve bliskavice [s]
3.5
Tip baterije za bliskavico
AA
Vir napajanja
2x AAA
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Zoom obseg
0,6 m - 20 m, 0,6 m - 20 m
Cached: Thu, 28 Mar 2024 21:00:53 GMT