Išči

SHARKOON ELBRUS 2 (ČRNA/ZELENA) gaming stol

ID: 672240
321,87 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 3 ponudbe od 321.88 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

SHARKOON ELBRUS 2 gaming stol vam nudi minimalistično oblikovanje in veliko možnosti. Robustna prevleka je zelo trpežna, odstranljive blazine za glavo in ledveni del iz mehke pene pa razbremenijo hrbet in hrbtenico. Različne prilagoditvene funkcije omogočajo ergonomsko sedenje glede na osebne potrebe, konstrukcija pa zagotavlja potrebno stabilnost - tudi pri uporabi sproščujočega mehanizma nagiba.

 

 

 

 

ELBRUS 2 stol je narejen iz sintetičnega usnja, ki je robusten, enostaven za čiščenje in nudi udobno sedenje tudi za zelo aktivne uporabnike pri igranju napete igre. Barvni šivi nudijo dodaten vizualni efekt.

Za pravilen sedeč položaj lahko vsak del ELBRUS 2 prilagodite glede na osebne potrebe, višino sedeža, naslonjala ali naslonjala za roke. Naslonjalo je mogoče brezstopenjsko nagibati in zakleniti pod kotom med 90° in 160°, kar zagotavlja sprostitev po posebej intenzivnih igrah. Pet koles ima premer 60 milimetrov in nudi stabilno podlago ter popolno svobodo gibanja.

Mehko oblazinjenje se prilagodi obliki uporabnika in tako zagotavlja prijeten občutek udobja. Za še več sprostitve in udobnega zibanja je mogoče uporabiti mehanizem nagiba, ki ga je mogoče enostavno zakleniti ali sprostiti s pomočjo ročaja pod podnožjem sedeža. Blazini za glavo in ledveni del iz mehkega tekstila lahko preprosto namestite v željeno višino.

Pet-kraka osnova iz jekla in jekleni okvir dajeta stabilnosti in zagotavljata zanesljivo vzdržljivost za osebe s težo do 150 kg. Stol, ki ga lahko po višini nastavite s plinskim dvižnim batom razreda 4, je primeren za uporabnike z velikostjo telesa do 190 cm.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna/zelena
Vrsta stola
gaming stol
Cached: Thu, 28 Mar 2024 17:59:53 GMT