VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRGaming opremaGaming stoliSHARKOON ELBRUS 3 (ČRNA/MODRA) gaming stol

SHARKOON ELBRUS 3 (ČRNA/MODRA) gaming stol

ID: 691574
510,28 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ElectroMGD
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SHARKOON ELBRUS 3 črna/modra gaming stol

 

SHARKOON ELBRUS 3 gaming stol vam ponuja izjemno mehko oblazinjenje in zagotavlja udobno sedenje tudi po več urah igranja vaše najlujbše igre.

UDOBNO OBLAZINJENJE
ELBRUS 3 je opremljen s prevleko iz umetnega usnja in posebno mehkim oblazinjenjem, ki se lahko prilagodi obliki telesa uporabnika.

ZASNOVAN V CELOTI ZA UPORABNIKA
Naslonjalo, višina sedeža in naslon za roke, se lahko prilagodi ergonomskim potrebam uporabnika za udoben in sproščujoč sedeči položaj. Naslon za roke je mogoče nastaviti na tri načine: po dolžini, višini ter tudi pod vodoravnim kotom.

Naslonjalo je mogoče zakleniti pod kotom od 90 ° do 160 ° za največje udobje med podaljšanimi odmori. Velik ročaj na eni strani omogoča udobno nastavitev naslonjala z minimalnim naporom. Tisti, ki imajo raje stvari bolj aktivne, lahko uporabijo običajno funkcijo nagiba, ki zagotavlja prijetno zibanje. Z drugo ročico na dnu sedežnega dela lahko to enostavno zaklenete ali odklenete.

ELBRUS 3 je opremljen s 60 mm kolesi, ki so posebej zasnovani za tla notranjosti in zagotavljajo popolno gibljivost na ravnih površinah.

Certificirano do 150 kg Omejitev teže.
Trdni podstavek s pet-krako obliko nudi stabilno konstrukcijo iz jeklenega okvirja. Igralni stol je zasnovan za največjo obremenitev do 150 kg in je idealen za uporabnike z višino do 190 cm.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna/modra
Vrsta stola
gaming stol
Cached: Fri, 19 Apr 2024 06:09:30 GMT