Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobDodatki za nego zobSILK`N Sonic Smile Nastavek za čiščenje

SILK`N Sonic Smile Nastavek za čiščenje

ID: 698658
13,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 23.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Somic Smile Deluxe. Ali ste vedeli, da je za higijeno ustne votline poleg čiščenja zob pomembno, da očistite tudi jezik? V kopletu 2 nastavka.

 

Nastavki za čiščenje jezika SILK'N Sonic Smile SSRT2PEU001, primerni za zobne krtačke SILK'N Sonic Smile in Somic Smile Deluxe.
V kopletu 2 nastavka.

ČIŠČENJE JEZIKA
Ali ste vedeli, da je zelo pomembno, da očistite tudi jezik? Čez dan se bakterije in drobci zaradi neravne površine pritrdijo na jezik, kar lahko povzroči težave z zobmi in zadah. Takoj po tem, ko končate s čiščenjem zob, lahko jezik hitreje in učinkoviteje osvežite s čistilcem jezika Silk'n SonicSmile. Ta poseben nastavek za čiščenje ima dve strani: stran s krtačo in stran za strganje. Ne glede na stran, ki jo izberete, zahvaljujoč 31.000 vibracijam na minuto, ki jih naredi zobna ščetka, se bodo pritrjeni drobci na jeziku razbili in bakterije, ki povzročajo neugoden zadah, odstranile z vsakim potegom.

Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile ščetke.
Inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi. Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu. Pametne funkcije ščetke SonicSmile in SonicSmile Deluxe spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!

Tehnične podrobnosti
Količina v pakiranju
2
Cached: Tue, 16 Apr 2024 16:03:44 GMT