VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

vidaXL Pisalna miza trden predelan les

ID: 20640587
168,62 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 181.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta miza z dvema predaloma je narejena iz trdnega predelanega lesa, zato oddaja starinski šarm, ki bo poskrbel, da bo miza prava stilska dopolnitev za vaš dekor. Razlike v vzorcih lesa in barvah dajejo mizi edinstven karakter..

 

Ta lesena miza starinskega videza je narejena iz trdnega predelanega lesa, zato bo predstavljala brezčasen dodatek za vaš dom. Zahvaljujoč močnemu jeklenemu okvirju je miza zelo trdna in trpežna. Miza ima stabilno in varno površino, na katero lahko postavite pijačo, košaro s sadjem, vazo ali druge dekorativne stvari. Ima dva predala, ki zagotavljata veliko prostora za shranjevanje manjših stvari, kot so ključi, zvezki in druge drobnarije. Miza se lahko uporablja tudi kot računalniška miza, delovna miza, pisarniška miza, miza za branje, študijska miza itd. Lahko se uporablja tudi kot komoda ali konzolna mizica.

Miza je narejena iz predelanega lesa, zato je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od ostalih. Pohištvo iz predelanega lesa ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so tikovina, akacijev les, mangov les, salovina itd. Predelan les je trden, stabilen, trpežen in čudovit. Znaki obrabe in vidna struktura lesa dajejo vsakemu kosu pohištva svojo lastno zgodovino in edinstven videz.

Miza je v celoti ročno narejena, kar pripomore k njenemu spektakularnemu retro stilu. Vsak korak v procesu izdelave je izveden zelo previdno, ne glede na to ali gre za rekombiniranje, poliranje, barvanje ali voskanje.

Pomembna opomba: Barve se razlikujejo glede na posamezni izdelek, zato je vsaka pisalna miza edinstvena. Dobava je naključna, kar zagotavlja ekskluzivnost in individualnost vašega izdelka.

  • Barva: Večbarvno
  • Material: Trden predelan les + jeklen okvir
  • Dimenzije: 110 x 50 x 77 cm (D x Š x V)
  • Z dvema predaloma
  • Popolnoma ročno izdelano
  • Polirano, delno barvano in voskano
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
več barv
Širina [cm]
110
Globina [cm]
50
Cached: Thu, 18 Apr 2024 22:57:15 GMT