Išči

GRAEF SKS110 TWIN GREY rezalnik z dodatnim nožem

ID: 20398998
189,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 17.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 17.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kompaktni rezalnik hrane GRAEF SKS 110 TWIN v elegantni svetlo sivi barvi s priloženima dvema reziloma (gladkim in nazobčanim).

 

KOMPAKTNI REZALNIK SKS 110 Z DVEMA NOŽEMA

Pripravite svežo hrano okusno in trajnostno – to se začne z rezanjem. S svojo kompaktno zasnovo najde serija SKS 100 svoje mesto v vsaki kuhinji. Namenjen je mladim gospodinjstvom in navsezadnje vsem, ki cenijo svežo, zdravo hrano. Kovinski stroji prepričajo predvsem s trdnim medsebojnim delovanjem vseh komponent. Njegov energijsko varčen enosmerni motor Eco Power Motion deluje močno in tiho s 45 W in največjo močjo rezanja 170 W. Vrti 170 mm širok, nerjaveč, nazobčan nož iz nerjavečega jekla.

Tako kot SKS 320 je tudi ta serija opremljena z varnostno ključavnico in otroško varnostno ključavnico ""Clip"" in je na voljo v dvojni različici.

Nenazadnje rezalniki serije SKS 110 blestijo s svojo brezčasno obliko.

 

Rezalnik hrane "Handmade in Germany"

Vrhunska kakovost - rezalnik je v celoti izdelan in ročno sestavljen v Nemčiji. Kot družinsko podjetje GRAEF že več kot 60 let stoji za izjemno kakovostjo izdelave, vzdržljivostjo in nenazadnje dizajnom naših rezalnikov hrane. Vrednostna veriga naših finih rezalnikov – od razvoja in proizvodnje do finih nastavitev, pošiljanja in popravil – poteka v glavni tovarni v Arnsbergu, Sauerland. Zato so ""izdelani v Nemčiji v najboljšem primeru"" in pomenijo odgovorno ravnanje in trajnostno upravljanje.

 

MiniSlice nastavek

Od zdaj naprej vedno z vami! - nastavek MiniSlice je s tem rezalnikom hrane brezplačen. S priljubljenim pripomočkom lahko tudi najmanjša živila, kot so redkvice, češnjevi paradižniki ali kumare, popolnoma narežete na rezine, tanke kot oblat.

 

Priložen dodaten O 170 mm gladek nož iz nerjavečega jekla, izdelan v Nemčiji

Rezalnik je dodatno opremljen z gladkim nožem O 170 mm iz nerjavečega jekla. Gladki nož je idealen za rezanje šunke ali pršuta. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi izdelki najdejo prostor tudi v najmanjših kuhinjah. Funkcije so preproste, naprave pa še posebej primerne za začetnike.

O 170 mm nazobčan nož iz nerjavečega jekla, izdelan v Nemčiji

Rezalnik je standardno opremljen z nazobčanim nožem O 170 mm iz nerjavečega jekla. Z nožem živilskega rezalnika brez težav režete vse vrste kruha (tudi tiste s trdo skorjo), trdi sir, številne vrste zelenjave in narezke.

Brez truda reže trdo skorjo

Z nožem živilskega rezalnika brez težav režete vse vrste kruha (tudi tiste s trdo skorjo), trdi sir, številne vrste zelenjave in narezke.

 

Plastična pokrivna plošča za nož

Rezalnik hrane ima odstranljiv plastični pokrov za nože. Nož lahko enostavno odstranite za čiščenje.

 

Energijsko varčen motor 45 W z najvišjo rezalno močjo 170 W

Ta rezalnik hrane ima 45 W energijsko varčen motor z najvišjo močjo rezanja do 170 W. Zmanjšajte varčevanje z energijo – ne da bi se odrekli preverjeni zmogljivosti stroja GRAEF.

 

GRAEF - NEMŠKA VRHUNSKOST Z VEČ KOT 100-LETNO TRADICIJO

Leta 1920 ustanovljeno podjetje Gebr. Graef GmbH & Co. KG iz Arnsberga je eden vodilnih proizvajalcev salamoreznic za zasebno in komercialno uporabo. V letu 2020 je družinsko podjetje že praznovalo 100-letnico obstoja. 100 % inovativnost, 100 % inženiring, 100 % trajnost in še veliko več – za pomembno leto 2020 je GRAEF oblikoval jedrnata sporočila, ki odlično povzemajo filozofijo družinskega podjetja, njegove vrednote in dosežke. Takšnoo podjetje – zdaj družinsko vodeno v četrti generaciji – že dolgo ne predstavlja le najvišje kakovosti »Made in Germany«, temveč tudi odgovorno in trajnostno poslovno prakso.

Inovativni izdelki iz tovarne v Arnsbergu še naprej postavljajo industrijske standarde, še posebej večnamenski rezalniki in salamoreznice za zasebna gospodinjstva. Z brusilci za nože, espresso aparati z ročko, mlinčki za kavo, penilniki mleka, grelniki vode, toasterji in pekači za vaflje podjetje GRAEF poskrbi tudi za vsakodnevno, vsestransko uživanje. Nacionalno in mednarodno so njegovi izdelki znani po zares visokokakovostni izdelavi, vzdržljivosti, prijaznosti do uporabnika in prefinjenem dizajnu. Večkrat so prejeli najbolj prestižne nagrade za oblikovanje in vedno znova dosegajo najvišje ocene na testih izdelkov. Od leta 2009 je bil GRAEF večkrat imenovan za ""blagovno znamko stoletja"" (German Standards), pred kratkim pa je prejel nagrado Plus X kot ""najboljša blagovna znamka leta 2020"".

 

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Debelina reza do [mm]
20
Funkcije mesoreznice
dodaten nož
Moč [W]
170
Vrsta rezalnega stroja
kovinski
Cached: Tue, 16 Apr 2024 09:02:36 GMT