Išči

SL REVOLVE II PLUS ČRN

ID: 698870
329,99 €

ali od 11,23 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Uživajte v glasbi na poti, kamor koli greste. SoundLink Revolve Plus Bluetooth zvočnik zagotavlja popolnoma naraven zvok iz ultra-kompaktnega zvočnika. Ima možnost brezžične povezave z vašim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali drugo napravo Bluetooth, tako da lahko poslušate glasbo, video posnetke ali igre, kadar koli in kjer koli. 
 

 

SoundLink Revolve+ zvočnik je tako majhen in lahek, da ga lahko brez problema pospravite v vašo torbo . Tehta le 0,9 kg. Zaradi svoje velikosti in oblike ga lahko postavite praktično kamorkoli in je skoraj nemogoče, da bi se prevrnil, zvok pa širi v radiju 360 stopinj. Litij-ionska baterija zagotavlja kar do 12 ur delovanja, prazna pa se napolni v treh urah. Lahko ga uporabljate tudi med tem, ko se baterija polni. Možnost prostoročnega telefoniranja in prevzema klica. Glasovno vodenje pa vam pomaga pri lažjem povezovanju bluetooth naprav.
Bluetooth povezava omogoča domet do 9 metrov in tako boste lahko uživali v zvoku brez žic. Lahko se poveže s pametnim telefonom, iPad-om ali drugo bluetooh napravo.S pomočjo aplikacije Bose Connect lahko dva zvočnika povežete v stereo način.

Barva: črna
Dimenzije: 18,4 x 10,5 cm  (V x premer)
Teža: 0,9 kg

Vsebina kompleta:
-SoundLink Revolve zvočnik
- USB napajalnik
- USB kabel
- adapterji napajalnika

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Cached: Thu, 28 Mar 2024 09:27:14 GMT