Išči

Sobno kolo SpinExtreme UltraFlex 25

ID: 20287504
440,99 €

ali od 11,74 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Sobno kolo UltraFlex 25 z inovativnim sistemom amortizacije, 25-kilogramskim vztrajnikom in napredno ergonomijo, poskrbi za učinkovito telesno vadbo. Nastavljivo krmilo in sedež se prilagodi vsakemu uporabniku, na LCD zaslonu pa lahko spremljate čas, hitrost, porabljene kalorije, prevoženo razdaljo in srčni utrip.

 

NAPREDEN IN INOVATIVEN TRENING

UltraFlex 25 je najbolj inovativno notranje kolo v svoji paleti, zasnovano in oblikovano tako, da izpolnjuje pričakovanja ljubiteljev notranjih prostorov in je še posebej priporočljivo za napredno in strokovno treniranje, ne da bi morali oditi od doma. Trenirajte na najučinkovitejši način, ostanite v formi, shujšajte, sprostite stres in izboljšajte srčni utrip, tako da vsak dan presežete svoje cilje, z največjim udobjem in na najbolj zabaven način.

UŽIVAJTE V DINAMIČNI IN UČINKOVITI VADBI: SISTEM ULTRAFLEX

Razlikovalni in ekskluzivni element sobnega kolesa UltraFlex 25 je njegov inovativen sistem amortizacije spredaj in zadaj, ki omogoča dinamično vadbo in dosega občutke pravega cestnega kolesa.

25 KG VZTRAJNIK, ZA NAJZAHTEVNEJŠE UPORABNIKE

Ima 25 -kilogramski vztrajnik, zahvaljujoč kateremu se kolo še naprej vrti po vztrajnosti, na ta način ves čas dosegamo agilno in tekoče pedaliranje. Ta vztrajnik nam omogoča, da izvedemo popolnoma profesionalno in intenzivno vajo ter dosežemo svoje cilje.

TIHO IN AGILNO PEDALIRANJE: SISTEM SILENCE FIT

Njegovo visokokakovostno delovanje menjalnika z jermenom omogoča vgradnjo ekskluzivnega sistema Silence Fit, ki prispeva k razvoju tišjih in bolj dinamičnih pedal kot druga kolesa na trgu.

NAPREDNA ERGONOMIJA

Kolo UltraFlex 25 je zasnovano za doseganje optimalnega položaja za vadbo, ima popolnoma nastavljive elemente, ki se prilagajajo vsem uporabnikom, da dosežejo profesionalno vadbo in se izognejo utrujenosti in poškodbam. To je najbolj popolno, dinamično, robustno, udobno in stabilno kolo v ponudbi Cecotec Fit.

NASTAVLJIV TRIATLONSKI ROČAJ

Ima triatlonsko krmilo, pokrito z nedrsečo peno za večji oprijem in nastavljivo po višini za popolno udobje, kar ponuja popolnoma ergonomsko držo med treningom.

UDOBEN ŠPORTEN SEDEŽ

Sedež je športne oblike in oblazinjen, kar ponuja maksimalno udobje, nastavljiv je tako po višini kot po razdalji od krmila. Celotno kolo je zasnovano tako, da se vam prilagodi in omogoča intenzivno in dolgotrajno vadbo.

PRILAGODITE SVOJ TRENING

Spremenljive stopnje upora vam omogočajo, da simulirate vožnjo po ravni podlagi, po pobočjih ali po klancu navzdol. Večji je upor, večji je napor in večja je poraba energije in kalorij. Kolo ima izbirno kolesce, s katerim lahko uravnavate upor glede na želeni napor med vadbo, tako da iz dneva v dan napredujete.

VARNOSTNA ZAVORA

Kolo vključuje sistem za zaviranje v sili, da se izognete kakršnim koli poškodbam.

NADZOR VADBE NA ZASLONU LCD

Na nadzorni plošči z LCD zaslonom so prikazani naslednji parametri: čas, hitrost, porabljene kalorije, prevožena razdalja in srčni utrip za spremljanje vaše vadbe in rutine. Ima tudi funkcijo SCAN, ki omogoča, da se funkcije vrtijo ena za drugo. Preprosto nadzirajte vse parametre svojega usposabljanja in si postavite nove cilje.

POPOLNOMA VARNA VADBA: MERILNIK SRČNEGA UTRIPA

Merilnik srčnega utripa, vgrajen v krmilo, meri vaš srčni utrip med treningom in prikaže rezultat na LCD zaslonu kadar koli želimo, na ta način izvajamo popolnoma nadzorovano in varno vadbo. Srčni utrip je glavni regulator pri kateri koli vrsti telesne vadbe, zato je zelo pomembno, da ga spremljamo med treningom.

MAKSIMALNO UDOBJE: PEDALI S PASOVI

Vpenjalni sistem na pedalih olajša oprijem obutve, na ta način lahko vstanete in sedite kolikor želite, pa tudi izvajate pedaliranje stoje in z ravnotežjem, s popolno varnostjo in udobjem .

PRILAGODLJIVO VSEM VRSTAM POVRŠINE IN ENOSTAVNO ZA TRANSPORT

Kolo UltraFlex 25 je najbolj stabilen model v Cecotecovi paleti Fit zaradi svojih dimenzij, čvrste, robustne in odporne oblike ter sesalnih nastavkov, nameščenih na koncih stabilizatorjev, ki zagotavljajo maksimalno pritrditev na katero koli vrsto površine. Poleg tega zavzame malo prostora in ima na sprednjih stabilizatorjih dve majhni kolesi, ki olajšata njegovo premikanje in shranjevanje.

VELIKA ZMOGLJIVOST: EKSKLUZIVNI DODATKI

Kolo ponuja tudi dodatke, na primer dodaten element za držanje pametnega telefona in ekskluzivne zaključke na okvirju. Podpira največjo težo uporabnika 120 kg.

Tehnične podrobnosti
Vrsta naprave
sobna kolesa, sobna kolesa
Cached: Thu, 28 Mar 2024 17:28:17 GMT