VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SONY Bravia serija A95

ID: 700103-c354397
3.839,99 €

ali od 98,44 € / mesec

Izračun obrokov
Diagonala zaslona
164 cm (65")
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

A95K | BRAVIA XR | MASTER SERIES | OLED | 4K ULTRA HD | VISOK DINAMIČNI RAZPON (HDR) | PAMETNI TELEVIZOR (GOOGLE TV)

 

4K OLED

Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR™ bo ločljivost vseh vsebin, ki si jih boste ogledali, blizu kakovosti 4K7. Naš novi zaslon OLED(QD-OLED), ki ga strokovno upravlja naša edinstvena tehnologija, ponuja tudi vrhunski kontrast, zato je globina vseh prizorov realistična, uživate pa lahko tudi v najširšem razponu čudovito natančnih barvnih odtenkov doslej.

 

Cognitive Processor XR™

S procesorjem Cognitive Processor XR™ bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve.

 

XR Triluminos Max™

Nova plošča OLED(QD-OLED) s procesorjem Cognitive Processor XR™ ponuja našo najširšo barvno paleto. Ta edinstveni procesor reproducira naravne sence in odtenke, lepe na pogled, in zapolni zaslon z dosledno živahnimi barvami in realističnimi teksturami na vseh ravneh svetlosti.

 

XR HDR Remaster

S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resničnejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoča BRAVIA XR, natančnost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistični prizori z večjo globino, resničnimi teksturami in naravnimi barvami.

 

Višanje ločljivosti na 4K za XR

S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko.9

 

XR OLED Contrast Pro

Pri plošči OLED(QD-OLED) je uporabljena tehnologija XR OLED Contrast Pro, zato lahko uživate v izjemnem kontrastu najsvetlejših barv in pristnih črnih odtenkov. Pri tem televizorju OLED s senzorjem temperature [1] in ploščo za difuzijo toplote [2] je uporabljen naš procesor Cognitive Processor XR™ za zaznavanje temperature zaslona in natančen nadzor svetlobe. Tako zagotavlja do 200 % večjo barvno svetlost kot običajni televizorji OLED.

 

XR OLED Motion

XR OLED Motion s Cognitive Processor XR™ preprečuje zamegljenost zaradi gibanja tako, da zazna in navzkrižno analizira pomembne vizualne elemente v zaporednih kadrih. Med prvotne kadre vstavi kadre za tekočo in čisto akcijo, tudi v hitrih zaporednih sekvencah.

 

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resničnega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, da omogoči slike 4K z ločljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih več resničnih podrobnosti in tekstur.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
139 cm (55")
Razred energijske učinkovitosti
G
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Vrsta zaslona
OLED
Operacijski sistem (TV)
Android
Garancija v letih
2
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Cached: Fri, 19 Apr 2024 01:44:54 GMT