VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SONY GTKXB72 Bluetooth zvočni sistem

ID: 618912
349,99 €

ali od 11,91 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SONY GTK-XB72

 

EXTRA BASS okrepi vse nizke tone

Pritisnite gumb EXTRA BASS in glasbo popestrite z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari globoke in izrazite nizke tone. Način vklopite tako, da pritisnete gumb in že se lahko prepustite odmevajočim nizkim tonom.2

Navpična in vodoravna postavitev

Prilagodljiva dvosmerna nastavitev prinaša odličen zvok ne glede na to, kam postavite sistem. Postavite ga vodoravno za učinek klasičnega kasetofona ali pa pokončno, če nimate veliko prostora. Vgrajeni senzor optimira predelavo zvoka v stereo zvok ne glede na izbrano nastavitev.

Kot bi bili res tam

Na voljo je povsem nov način poslušanja glasbe, pritisnite gumb za ZVOK V ŽIVO, pametno nagnjeni zvočniki pa skupaj s tehnologijo DSP glasbo razpošljejo široko v prostor. Popestrite zabavo z edinstveno tridimenzionalno izkušnjo zvoka ter ustvarite praznično vzdušje kjer koli.

V aplikaciji Fiestable lahko popestrite vzdušje z lučkami na zvočniku in lučmi za zabavo

V GTK-XB72 so vgrajene večbarvne LED-luči, ki osvetlijo linije zvočnika spredaj, ob straneh in na vrhu, za dodatni učinek pa poskrbi še utripajoča luč. Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe. Število pametnih telefonov, ki se lahko pridružijo, je neomejeno, zato je skupno doživetje vseh na zabavi nepozabno.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center

Upravljajte nastavitve z aplikacijo Sony | Music Center. Prenesite jo v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka, izbirate najljubše sezname predvajanja v telefonu ali pomnilniku USB in pripravite naslednjo skladbo, pri čemer niste odvisni od zvočnega sistema.

Zabaven, preprost za uporabo prek aplikacije Fiestable

Z aplikacijo Sony | Music Center nadzirate nastavitve glasbe in zvoka kar v svojem telefonu. Poleg tega lahko z aplikacijo Fiestable nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Z intuitivnim nadzorom gibanja lahko vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje

Navdušite množico s celo vrsto DJ-učinkov. Flanger ustvari razločen zvočni učinek, podoben donenju reaktivnega letala. WAH samodejno premakne frekvenco filtra navzgor in navzdol. Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas. PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. Ustvarjalnost lahko izrazite tudi z drugimi značilnimi DJ-učinki.

Brezhibno pretakanje z NFC in Bluetooth

Če imate tehnologiji NFC (Near Field Communication) in Bluetooth3, ne potrebujete žičnih povezav in niza zapletenih nastavljanj. Z napravo, ki podpira NFC, se preprosto dotaknite zvočnega sistema in hitro vzpostavite brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Vzpostavite povezavo s tehnologijo Bluetooth in zabava se lahko začne.

Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje

Na vrata USB lahko priključite pomnilniški ključek USB, pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik in predvajate vse digitalne datoteke. Izdelek je združljiv s formati mp3 in WMA, zato boste lahko pripravili pestro zabavo z najljubšimi seznami predvajanja in obenem polnili svojo napravo.

Zvočni sistem lahko s tehnologijo Bluetooth® razširite z brezžično zabavno verigo

Zvočni sistem je lahko še zmogljivejši z brezžično zabavno verigo prek tehnologije Bluetooth®. Če s tehnologijo Bluetooth® priključite več zvočnikov, dobite še močnejši izhodni zvok. Aktivirajte eno napravo kot gostiteljsko, nato pa s sinhronizirano glasbo in osvetlitvijo pripravite vse k plesu v istem ritmu.4

Brezžično povežite drug zvočnik in predvajajte stereo zvok

S funkcijo za dodajanje zvočnika lahko s tehnologijo Bluetooth brezžično povežete dva zvočnika GTK-XB72. Nato izberite dvojni način, če želite, da oba zvočnika predvajata isto skladbo, ali stereo način, če želite, da en zvočnik predvaja zvok v desnem kanalu, drugi pa v levem kanalu, s čimer dobite stereo predvajanje z dvema zvočnikoma.

Povezava z več napravami

Skupaj s prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj lahko skladbe predvajate iz vseh svojih glasbenih knjižnic.

Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje

Če morate začasno prekiniti zabavo in sprejeti klic, to storite z zvočnim sistemom, ne s telefonom. Z vgrajenim mikrofonom lahko klice s povezavo Bluetooth iz pametnega telefona preusmerite neposredno v zvočno napravo. To pomeni, da lahko pokličete ali sprejmete klic, ne da bi morali prekiniti povezavo telefona z zvočnim sistemom.

Glasovni nadzor za sprotno obveščanje

S priročno funkcijo glasovnih navodil boste vedno seznanjeni s posodobitvami najpomembnejših funkcij: ko želite na primer pametni telefon seznaniti z zvočnim sistemom, zaslišite “Seznanjanje z napravami Bluetooth”, in ko je povezava vzpostavljena, temu sledi “Povezano s tehnologijo Bluetooth”.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Aux vhod
1
Daljinski upravljalnik
ne
Namen uporabe
zabava
Priložen mikrofon
ne, ne
USB priključek
da
AUX vhodi
1
Line vhod
1
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:49:26 GMT