Išči

SONY SWFBR100W zvočnik

ID: 566588
279,99 €

ali od 13,69 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Za filmske užitke uporabite izrazite nizke tone. Ne potrebujete dodatnih kablov ali priprav – novi modeli1 televizorjev BRAVIA omogočajo samodejno najboljšo nastavitev brezžičnega globokotonca. Majhno in lično ohišje lahko namestite kjerkoli.

 

Občutite razliko
SWF-BR100 z izjemnim 100 W digitalnim ojačevalnikom zagotavlja presenetljivo čistost zvoka in idealen nivo moči za sisteme za domači kino. Ohišje je iz vlaken srednje gostote in debeline 18 mm in zagotavlja bogat, naraven zvok zvočniške enote.

Izrazit in popolnoma prilagojen zvok
Penasta membrana s sljudo in satastim vzorcem zmanjša popačenje in zagotavlja odzivne nizke tone, medtem ko globokotonec samodejno nastavi zvok tako, da ustreza vsem modelom televizorjev BRAVIA®.

Majhen, enostaven, vrhunski
Zaradi svoje majhnosti se brezžični globokotonec prilega skoraj povsod in vam omogoča več prostora, da se sprostite in uživate v nizkih tonih.

Enostavna brezžična povezljivost
Za razliko od običajnega sistema za domači kino je nastavitev brezžičnega globokotonca enostavna in vključuje zgolj tri korake, brez ročnih nastavitev zvoka.

Samo z enim klikom
Ko je namestitev končana, uporabite daljinski upravljalnik televizorja za upravljanje vseh enot. Če želite ročno prilagoditi podrobne nastavitve zvoka, kot je raven zvoka globokotonca, mejna frekvenca ali faza, lahko vse to storite s svojim običajnim upravljalnikom.

 

Tehnične podrobnosti
Sistem zvočnika
enosistemski, enosistemski
Vrsta zvočnika
nizkotonec, nizkotonec
Občutljivost
2
Garancija v letih
2
Barva
črna
Rms moč
100
Impedanca
4
Občutljivost (dB)
2
Frekvenčni razpon (Hz)
100
Impedanca [Ω]
4
Občutljivost [dB]
2
RMS moč [W]
100
Cached: Wed, 24 Apr 2024 17:49:19 GMT