VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SONY Bravia serija X95

ID: 699721-c358641
2.793,41 €
Diagonala zaslona
190 cm (75")
215 cm (85")
164 cm (65")
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ElectroMGD
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

X95K | BRAVIA XR | MINI LED-diode | 4K ULTRA HD | VISOK DINAMIČNI RAZPON (HDR) | PAMETNI TELEVIZOR (GOOGLE TV)

 

ZNAČILNOSTI

4K Mini LED

Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR™ bo ločljivost vseh vsebin, ki si jih boste ogledali, blizu kakovosti 4K8. Zaslon 4K z mini LED-diodami, ki ga strokovno upravlja naša edinstvena tehnologija XR Backlight Master Drive, ponuja tudi izjemen kontrast, ki ponuja dinamični razpon, kot še nikoli doslej. Uživajte v ogledu vsebin z izjemno globokimi temnimi in živahnimi svetlimi odtenki, pa tudi v lepih naravnih vmesnih odtenkih brez odseva ali sija okoli poudarjenih območij. 

 

Cognitive Processor XR™

S procesorjem Cognitive Processor XR™ bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve.

 

XR Backlight Master Drive

Naša tehnologija XR Backlight Master Drive izkorišča edinstven algoritem lokalne zatemnitve, da razdeli drobno in izjemno gosto osvetlitev ozadja mini LED v majhne LED-enote. Z našim procesorjem Cognitive Processor XR™ natančno in neodvisno upravlja vsako posamezno enoto ter fokusira svetlobo, da doseže maksimalno svetlost brez odseva ali sija okrog poudarkov. Ta tehnologija prikaže neprimerljiv dinamični razpon v prizorih, ki so polni neverjetno globokih temnih in bleščeče svetlih ter naravnih srednjih odtenkov.9

 

XR Triluminos Pro

X95K s procesorjem Cognitive Processor XR™ in tehnologijo XR Triluminos Pro reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s subtilnimi razlikami. S široko barvno lestvico in procesorjem, osredotočenim na človeka, v nasičenosti, odtenkih in svetlosti zazna barve ter zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti.

 

XR Contrast Booster 15

Z natančno uravnavo izhoda svetlobe po celotnem območju zaslona XR Contrast Booster prilagodi svetlost izrazitejših sijočih odtenkov in osenčenih črnih odtenkov. Ker so svetla območja svetlejša, temna pa temnejša, so prizori zaradi dodatnih globine in podrobnosti videti resničnejši.

 

XR HDR Remaster

S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resničnejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoča BRAVIA XR, natančnost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistični prizori z večjo globino, resničnimi teksturami in naravnimi barvami.

 

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resničnega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, da omogoči slike 4K z ločljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih več resničnih podrobnosti in tekstur.10

Višanje ločljivosti na 4K za XR

S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko.10 

 

4K XR Smoothing

Tehnologija XR Smoothing med predvajanjem vsebine ustvari enakomerne in naravne slike v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih. Za reprodukcijo prizorov je na voljo več tisoč odtenkov, senc in barvnih stopnjevanj, zato so videti neverjetno resnično.

 

X-Anti Reflection

Zaradi odseva na zaslonu je v svetlih prostorih včasih težko gledati temne filme. X-Anti Reflection zmanjša bleščanje zaradi sončne svetlobe ali svetlobe luči, zato so črnine v svetlih pogojih čiste in lahko brez motenj uživate v čistih slikah.

 

XR Motion Clarity

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR™ s tehnologijo XR Motion Clarity™ analizira gibanje v več okvirih in zagotavlja, da je slika svetla, razločna in brez motenj.

 

X-Wide Angle

Zdaj lahko televizor gledate od strani z enakim užitkom kot s sredine. Sonyjeva izvirna optična zasnova za upravljanje svetlobe z osvetlitvijo ozadja s ploščo X-Wide Angle zagotavlja, da barve ostanejo pristne ne glede na položaj pri gledanju.

 

Samodejni način nizke latence

Z načinom Auto Low Latency Mode v standardu HDMI 2.1 TV BRAVIA zazna priklopljeno konzolo in samodejno preklopi na način nizke zakasnitve. Uživali boste v odzivnem načinu igranja brez motenj – nepogrešljivo za hitre in intenzivne igre.

 

4K/120 sličic/s

S televizorjem BRAVIA boste blesteli v igrah. S HDMI 2.1 lahko igrate pri hitrosti do 120 sličic/s v združljivih igrah, zato se lahko lotite katerega koli izziva pri strelskih, športnih in visokozmogljivih igrah z akcijami, ki se takoj predvajajo na zaslonu. Uživali boste tudi v izjemno tekočem igranju ob zmanjšani zakasnitvi pri vnosu 8,5 ms s 4K/120 sličicami/s in s posebnim igralnim načinom.11

 

Spremenljiva hitrost osveževanja

S tehnologijo Variable Refresh Rate v HDMI 2.1 se BRAVIA izogne zakasnitvam prikaza. Ta televizor dinamično prilagodi hitrost osveževanja zaslona, da se uskladi s hitrostmi sličic igralne naprave in zagotovi tekoče igranje iger.

 

Samodejna barvna preslikava HDR

S samodejno barvno preslikavo HDR bodo nastavitve HDR nemudoma optimizirane med prvo nastavitvijo konzole PS5™. Vaša konzola PS5™ samodejno prepoznava individualne TV-modele BRAVIA in izbere najboljšo nastavitev HDR za vaš TV. Zato boste tudi v prizorih z visokim kontrastom videli ključne podrobnosti in barve v najsvetlejših in najtemnejših delim zaslona.12

 

 

Samodejni slikovni načini za žanr

Televizor BRAVIA samodejno preklopi v igralni način. Tako minimalizira zakasnitev in izboljša odzivnost. Med gledanjem filmov s konzolo PlayStation5® preklopi nazaj v standardni način. V tem načinu poudari obdelavo slike za bolj izrazne prizore.13

 

Acoustic Multi-Audio™ 

Tehnologija Acoustic Multi-Audio™ vključuje visokotonce za pozicioniranje zvoka, tako da zvok prihaja s pravega mesta v prizoru. Ti visokotonci za pozicioniranje zvoka natančno upravljajo pozicioniranje zvoka na predelih z visokimi toni, levi in desni globokotonec pa poskrbita za mogočne nizke tone, ne glede na postavitev TV-ja.

 

Voice Zoom 2

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost. 

 

Višanje ločljivosti prostorskega zvoka 3D

S televizorji BRAVIA XR™ vse vsebine, ki jih gledate, vključujejo pristni prostorski zvok. Tehnologija XR Surround z zvočniki televizorja ustvari prostorski zvok s strani in od zgoraj, tako da lahko doživite 3D zvok. Naši televizorji BRAVIA XR™ so združljivi tudi s tehnologijo Dolby Atmos®.

 

Acoustic Center Sync

Ko televizor BRAVIA XR priključite na Sonyjev zvočniški modul, ta okrepi kanal osrednjega zvočnika, zato so vokali čistejši in polnejši. Zvok se tako natančno ujema z dogajanjem na zaslonu in ponuja pristno doživetje.14

 

Pripravljeno za 360 Spatial Sound

Svoje doživetje tehnologije Dolby Atmos® lahko prilagodite tako, da združite naš nosljivi zvočnik SRS-NS7 in televizor BRAVIA XR™, da dobite prostorski zvok. Prostorski zvok 360 lahko z izbranimi Sonyjevimi slušalkami doživite tudi prek brezžičnega oddajnika WLA-NS7 (na prodaj ločeno).15

 

Povezljivost Bluetooth

Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo Bluetooth®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Povežite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.16

 

Ambient Optimization

Ko se v prostoru spremeni svetloba, ko na primer hladni barvni odtenki zamenjajo tople, se v skladu s tem spremenijo tudi barve na televizijski sliki in postanejo naravnejše. Ta televizor vključuje svetlobni senzor RGB, ki optimizira barve in svetlost slike glede na svetlobni vir in okolje v prostoru. 

 

Svetlobni in barvni senzor

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR™ s tehnologijo XR Motion Clarity™ analizira gibanje v več okvirih in zagotavlja, da je slika svetla, razločna in brez motenj.

 

Deluje s kamero BRAVIA CAM

Povežite svoj televizor BRAVIA XR s kamero BRAVIA CAM, ki je na prodaj ločeno, in uživajte v še bolj potopitvenem doživetju ob gledanju. Kamera BRAVIA CAM zazna vaš položaj v sobi in vašo oddaljenost od televizorja, na podlagi tega pa nato optimalno prilagodi nastavitve zvoka in slike. S kamero BRAVIA CAM lahko uživate tudi v številnih novih televizijskih izkušnjah, vključno z nadzorom s kretnjami, videoklepetom in številnimi drugimi.17

 

Acoustic Auto Calibration

Ta televizor zazna vaš položaj, ne glede na to, kje sedite, in optimizira zvok tako, da je kakovost zvoka enaka, kot bi sedeli pred televizorjem. Zvok se lahko spremeni glede na okoliščine v prostoru. Zavese na primer absorbirajo zvok, medtem ko lahko predmeti pred televizorjem motijo pot zvoka, zato je zvok, ki ga slišite, lahko slabši. Ta televizor zazna predmete in reproducira zvok, ki je izboljšan in optimiziran glede na prostor.

 

Google TV

V svojih storitvah pretakanja prebrskajte več kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, ki jih najdete na enem mestu, razvrščene po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.181920

 

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Apple AirPlay omogoča pretok videa in zvoka iz naprav iPhone, iPad ali Mac v TV. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, vaše priljubljene aplikacije ali celo brskalnika Safari. Dajte svoje fotografije v skupno rabo za vse v sobi.21

 

Glasovno iskanje

S svojim glasom poiščite svoje najljubše vsebine hitreje kot kdaj koli prej. Z glasovnim iskanjem smo odpravili komplicirano navigacijo ali utrujajoče tipkanje, dovolj je, da vprašate.20

 

Chromecast built-in

V trenutku lahko s telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika preklopite na TV. S funkcijo Chromecast built-in lahko vse svoje priljubljene filme, serije, aplikacije in igre pretakate neposredno v svoj TV.22

 

Preprost za brisanje

Naš daljinski upravljalnik je zasnovan z gladko površino z nižjimi tipkami in posebno poliuretansko prevleko, ki omogoča preprosto brisanje in čiščenje.2023

 

Daljinski upravljalnik vrhunske zasnove

Upravljalnik ima novo zasnovo za preprosto upravljanje televizorja podnevi in ponoči. Naš novi vrhunski daljinski upravljalnik je preprost za uporabo s poenostavljenimi gumbi, z osvetlitvijo ozadja, da lahko vse jasno vidite tudi v temi, s funkcijo Finder pa ga hitro prikličete, če ga kam založite. S kompaktno aluminijasto zasnovo ima ta daljinski upravljalnik lep prefinjen videz, poleg tega pa se tudi udobno prilega dlani.20

 

Pameten daljinski upravljalnik

Vse povezane naprave lahko upravljate s pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

 

Trismerno večpozicijsko stojalo

3-smerna postavitev omogoča izbor postavitve, ki postavlja v središče vas. Ozek dizajn je primeren za ozke prostore, nastavitev zvočniškega modula pa omogoča vrhunski zvok.

 

Neopazen rob

Ta televizor z dizajnom brez roba izžareva minimalističen in prefinjen videz, ki poudarja tisto, kar je pomembno – sliko.

 

Oprema dnevne sobe

Z našim konceptom opreme dnevne sobe postane vaš televizor nepogrešljiv del dnevnega prostora, saj na zaslonu ponuja prikaz umetniških del, osebnih fotografij, različnih tem ohranjevalnika zaslona ter funkcij ure.

 

BRAVIA CORE

Čaka vas cela vrsta filmov. Tehnologiji Pure Stream™ in IMAX® Enhanced, s katerima se ponašajo televizorji BRAVIA XR, ponujata ogled vseh vsebin z osupljivo sliko in ekspresivno kakovostjo zvoka. Umerjeni način BRAVIA CORE omogoča ogled filmov doma z nastavitvami slike, kot so si jih zamislili njihovi ustvarjalci.26

 

Dolby Vision® in Dolby Atmos® 

Uživajte v kinematografskem vzdušju doma. S tehnologijo Dolby Vision® prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos® pa zapolni prostor s potopitvenim prostorskim zvokom.27 28

 

Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode, ki ga ponujajo televizorji BRAVIA XR, optimizira nastavitve slike, ko gledate vsebine v storitvah Netflix in BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode še dodatno optimizira izkušnjo z Netflixom glede na svetlobne razmere v prostoru, tako da uživate v ogledu Netflixovih vsebin v izjemni studijski kakovosti tako, kakor si je to zamislil ustvarjalec

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
164 cm (65")
Razred energijske učinkovitosti
F
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Vrsta zaslona
MINI LED
Garancija v letih
2
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Cached: Fri, 19 Apr 2024 22:32:52 GMT