Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgrePlayStation igreSOUTH PARK THE FRACTURED BUT WHOLE STNDARD EDT PS4

SOUTH PARK THE FRACTURED BUT WHOLE STNDARD EDT PS4

ID: 604956
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
V mirnem gorskem mestecu South Park, se je tema razširila po vsej deželi. Nova moč narašča za boj proti temu zlu. Celotna ekipa junakov, je zaprisegla da bo odstranila nevarnosti iz South Park družbe.

Otroci se igrajo superjunake in Cartman je odločen da bo ustvaril največjo super junaško franšizo vseh časov – Coon and Friends. Vendar, zloben Professor Chaos, ustvari zloben plan s katerim želi eliminirati Coon and Friends. Junaki morajo sodelovati kot ekipa, da bodo lahko premagali kaos in teror katera prežita mestu.

 

V mirnem gorskem mestecu South Park, se je tema razširila po vsej deželi. Nova moč narašča za boj proti temu zlu. Celotna ekipa junakov, je zaprisegla da bo odstranila nevarnosti iz South Park družbe. Otroci se igrajo superjunake in Cartman je odločen da bo ustvaril največjo super junaško franšizo vseh časov – Coon and Friends. Vendar, zloben Professor Chaos, ustvari zloben plan s katerim želi eliminirati Coon and Friends. Junaki morajo sodelovati kot ekipa, da bodo lahko premagali kaos in teror katera prežita mestu. Igralci bodo lahko ponovno prevzeli vlogo novega otroka. Kot najnovejši član Coon and Friends, morate ustvariti vašega lastnega superjunaka, zgraditi svojo prepoznavnost in uporabiti svoje moči, da bi lahko rešili South Park. Šele takrat bodo Coon and Friends lahko zavzeli svoje legitimno mesto kot najboljša ekipa superjunakov ter si pridobili možnost filma, katero si tako zelo zaslužijo. V mestu obdanem s kaosom, Coon and Friends rešujejo dan.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
pustolovščina
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
18+
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
PS4
Cached: Thu, 28 Mar 2024 16:29:56 GMT