VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRATOR Pretty Love Daniel

VIBRATOR Pretty Love Daniel

ID: 20396775
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
17,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet erotike
Na voljo še 1 ponudba od 51.12 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VIBRATOR Pretty Love Daniel

 

To je vibrator, ki vas bo vedno znova navdušil!

 

Vibrator Daniel ima na prvi pogled dokaj klasično obliko, a za njo skrivnostno prikriva svoj izjemno zmogljivi motor s kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Da vas bo resnično dobro zadovoljil, pa bo poskrbela tudi rahlo zaobljena konica, ki ponuja stimulacijo G točke. Če se hitro naveličate erotičnega pripomočka in radi raziskujete, je Daniel prava izbira za vas. S svojo široko paleto vibracijskih programov, boste namreč lahko ob vsaki uporabi odkrili nekaj novega. Eleganten dizajn in žameten dotik pa boste dodala piko na i že tako vrhunskemu izdelku.

Z vibratorjem Daniel boste zagotovo vedno dobili tisto kar si boste zaželeli. Izbirali boste lahko namreč med kar 30 različnimi funkcijami vibracij, ki pa se jim lahko še dodatno nastavlja intenzivnost. To je igračka, ki se bo popolnoma prilagodila vašim željam in potrebam, ter vas popeljala, do zares zadovoljivega vrhunca. Vibrator je zelo enostaven za uporabo, in ima lahko dosegljive gumbke na ohišju s katerimi boste lahko prestavljali programe med njegovim uporabljanjem.

Izdelan je iz telesu prijaznega 100% silikona, ki je posebno prijeten na dotik in ne draži kože. Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Cached: Fri, 19 Apr 2024 14:58:58 GMT